Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě zdali je nějaký znatelný rozdíl mezi levnými boxerkami a dražšími. Musím si koupit nové spodní prádlo, tak mě zajímá jestli se vyplatí zainvestovat nebo to jsou jen vyhozené peníze.
Vyzkoušejte sám. Stejně musíte nakoupit několik, spíše více, kusů. Asi 10? Tak nakupte od všeho něco. Ať nedopadnete jako v tom vtipu o policajtech: Policajti nafasovali trenýrky i se školením: Trenýrky oblékáme kapsičkou dozadu. Kde kapsička není, pak je to jedno, ale druhý den tím poprděným dozadu.
Záleží z čeho budete vybírat. Např. Albert má to, co Vietnamci (většinou), ale dražší. Rozdíl by tam být měl při vyšší ceně, určitě v kvalitě materiálu (materiál bývá silnější) a možná i v kvalitě zpracování. Já se snažím kupovat ty bez našitého pruhu gumy v paser, s klasickou navlečenou gumou v tunýlku, protože ta široká guma se později vytáhne a vyhodíte celé boxerky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.