Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dražší boxerky = lepší?

Od: ondrejkups odpovědí: 7 změna:

Zajímalo by mě zdali je nějaký znatelný rozdíl mezi levnými boxerkami a dražšími. Musím si koupit nové spodní prádlo, tak mě zajímá jestli se vyplatí zainvestovat nebo to jsou jen vyhozené peníze.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ogar
hodnocení

1x
Rozdíl to je, ale levné a kvalitní boxerky prodávají v Lidlu.A jsou vetsinou i pěkné.

hodnocení

1x

Vyzkoušejte sám. Stejně musíte nakoupit několik, spíše více, kusů. Asi 10? Tak nakupte od všeho něco. ;) Ať nedopadnete jako v tom vtipu o policajtech: Policajti nafasovali trenýrky i se školením: Trenýrky oblékáme kapsičkou dozadu. Kde kapsička není, pak je to jedno, ale druhý den tím poprděným dozadu. :-D

hodnocení

0x

Záleží z čeho budete vybírat. Např. Albert má to, co Vietnamci (většinou), ale dražší. Rozdíl by tam být měl při vyšší ceně, určitě v kvalitě materiálu (materiál bývá silnější) a možná i v kvalitě zpracování. Já se snažím kupovat ty bez našitého pruhu gumy v paser, s klasickou navlečenou gumou v tunýlku, protože ta široká guma se později vytáhne a vyhodíte celé boxerky.

zwiki*
hodnocení

0x

Hezké a v dobré cenové relaci koupíte v eshopu Bonprix.

hodnocení

0x

Z mých zkušeností se to ani nevyplatí kupovat dražší značky. Postačí kvalita od Vietnamců, ale z pevnějšího materiálu.

ruzenka04*
hodnocení

0x
Dobrý den. Ja kupuji manželovi slipy zn andrie a vydrží dlouho. Je lepší koupit miň a kvalitní a dokupovat. Boxerky stoji 220 ale i 179kc. Kyž koupim sadu u tamanu vydrží chvíli. Tak kupuji ve švadlence ty andrie a vydrži dlouho. Pak třeba až už dodělavají tak 2 přikoupim. Chystám se koupit i synovi.ten nosí boxerky.Do teď jsem kupovala u ťamanů.Ale tím jak roste a je hubenej tak mu nesedí.

hodnocení

0x

Syn si kupuje Styx. Pokaždé super, ale z poslední várky dvoje totální hadr po pár vypráních, takže těžko radit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]