Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodně pěnivý šampón/pěna do koupele

Od: casandra odpovědí: 5 změna:

Neznáte náhodou nějaký hodně pěnivý šampon, nebo i klidně pěnu do koupele? Žila jsem s takovou představou, že všechny pěny do koupele dobře pění .. ale to jsem se dosti mýlila :d Je jedno zda to bude pěna, nebo šampón, ale ráda bych něco cěnově přijatelného ... předem děkuju za odpovědi :d

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Pokud nalijete jakoukoli pěnu pod proud vody z kohoutku, budete mít pěny plnou vanu.

casandra
hodnocení

No to není tak úplně pravda, stalo se mi už kolikrát že jsem nalila pěnu do proudu vody a vana byla plná ... ale jen vody a po bublinách ani stopa

hodnocení

0x
Pěny od oriflame, v těch varhankatych lahvích, a nebo z lidu, ta úplně obyčejná, litr asi za 40 Kč :-D nalít trochu pod proud a zbytek lehce rozšudlat rukama a plná vana pěny je na světě ;)

cicko*
hodnocení

0x

Toužíte-li opravdu po velkém množství pěny, tak si sežeňte trochu pěnidla od hasičů, nic lepšího neznám.

hodnocení

0x

Pěnu jsem nepoužívala, pak zvítězila lenost, že se po ní nemusí mýt vana, ale nakonec zvítězil zdravý rozum! Cokoloiv na kůži dáte, to se Vám do ní vpije. Tedy ty chemikálie v ní obsažené nasáváte kůží do těla. Ale máte pravdu, že některé pění málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]