Nejste přihlášen/a.
Pomůže mi pasta zničit opar?Nebo znáte njákou jinou léčbu oparů,bez medycíny.
pasta pouze pomáhá "vysušit", ale nezničí ho!
anebo na zrovna probíhalo téma OPARY ceskatelevize.cz/..., ale zde si musíte nainstalovat "aplikaci"k přehrávání pořadů/filmů atd. na netu ČT
Opar je virové onemocnění.Nelze odstranit původce,lze jen zmírnit příznaky.Projevy začínají bolestí postiženého místa až se ranka pokryje strupem a zaschne.Příznaky mohou být i horečnaté stavy.Za týden se vyléčí asi jako chřipka.U mne velmi dobře zabírá v době začínajícího otoku borová mast(ungentum acidi borici)nedojde k tvorbě strupu ani krvácivé ranky.Aplikuji 3 - 4 x denně.
JABRAKA
Terčovka nachová. Na výskyt oparů má vliv viroza, stres a období před menstruací. To jen pro doplnění.
Ve Švýcarsku lze zakoupit Lipstic protector Walverde ve formě mastičky když už se vytvoří a tyčinky na rty jako prevence při pocitu tvorby a už nevyrazí. Má příjemnou vanilkovou vůni. Hledala jsem ve vyhledávači a bohužel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.