Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomáhá pasta zničit opar?

Od: dindi* odpovědí: 6 změna:

Pomůže mi pasta zničit opar?Nebo znáte njákou jinou léčbu oparů,bez medycíny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemůže, jen chladí. Zaskočte do lékárny pro Vectavir, ten opar nezničí, ale brzy zahojí.

doplněno 02.03.09 11:15:

... nebo Cytosan, nemohl jsem si prve vzpomenout...

ok*
hodnocení

0x

pasta pouze pomáhá "vysušit", ale nezničí ho!

prozdravi.sattnet.cz/...

anebo na zrovna probíhalo téma OPARY ceskatelevize.cz/..., ale zde si musíte nainstalovat "aplikaci"k přehrávání pořadů/filmů atd. na netu ČT

jabraka*
hodnocení

0x

Opar je virové onemocnění.Nelze odstranit původce,lze jen zmírnit příznaky.Projevy začínají bolestí postiženého místa až se ranka pokryje strupem a zaschne.Příznaky mohou být i horečnaté stavy.Za týden se vyléčí asi jako chřipka.U mne velmi dobře zabírá v době začínajícího otoku borová mast(ungentum acidi borici)nedojde k tvorbě strupu ani krvácivé ranky.Aplikuji 3 - 4 x denně.

JABRAKA

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mohu doporučit mastičku Acyclostad GALMED. Pokud ji aplikujete dostatečně brzy opar zlikvidujete v zárodku.

giovanka*
hodnocení

0x

Nejlepší je propolis! Ale musíte si to namazat jakmile cítíte, že se vám dělá opar, hned to podchytit. Na vatičku a přiložit tak 5x denně.

malvinka*
hodnocení

0x

Terčovka nachová. Na výskyt oparů má vliv viroza, stres a období před menstruací. To jen pro doplnění.

Ve Švýcarsku lze zakoupit Lipstic protector Walverde ve formě mastičky když už se vytvoří a tyčinky na rty jako prevence při pocitu tvorby a už nevyrazí. Má příjemnou vanilkovou vůni. Hledala jsem ve vyhledávači a bohužel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]