Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu otěhotnět v období kolem ovulace?

Od: janina234 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den chci se zeptat ovulaci bych měla mít 6,8.v sobotu chtěla bych se zeptat když ještě ten den se vyspím se svím přítelem jaká je pravděpodobnost že otěhotním?děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
3dny pred ovulaci a 3 dny po ovulaci , je nejvetsi pravdepodobnost otehotneni.

snazilka
hodnocení

1x

Já měla minulý měsíc nechráněný styk asi jeden den před ovulací a neotěhotněla jsem. Z toho plyne, že to otěhotnění není jen tak! Otěhotnět můžeš, ale taky nemusíš. Někomu se to povede hned, někomu třeba ani za rok ne.

P.S.: Jestli chceš dítě, tak by bylo lepší nahradit spojení "se svým přítelem" spojením "se svým manželem".

pb®

Já měla 2x v životě nechráněný styk pár dní před ovulací a jsem podruhé těhotná. A to prosím nejsem žádná mladice a mám po císaři. Že vám to nejde neznamená, že je to tak u každého. Na některou stačí hodit trenky a je v tom. Pokud si těhotenství nepřeje, pak by si měla spíš myslet, že otěhotnět lze snadno a podle toho se chovat. Pokud si dítě přeje, pak by bylo lepší souložit ještě před ovulací a ne až v den ovulace, protože spermiím chvíli trvá, než doputují kam potřebují, zato vajíčko je schopné oplození jen pár hodin. Proto je lepší, když jsou spermie na místě už ve chvíli, kdy dojde k uvolnění vajíčka

snazilka

No vidíte a já jsem mladá, po císaři nemám a při nechráněném styku po prvním cyklu snažení jsem neotěhotněla. Slečna se ptala na pravděpodobnost početí, tak jsem říkala, že to není jen tak, což nelze vyvrátit, protože statisticky ta šance na otěhotnění je rozhodně nižší než 50%. Někde jsem četla, že při jednom cyklu zdravých snažících se párů (tzn. že souloží celý měsíc tak co 2-3 dny) otěhotní 20% z nich. Samozřejmě, že vždycky je někdo mezi těmi 20%, kdo otěhotní hned, což může být taky případ slečny. Jestli dotyčná chce nebo nechce otěhotnět - to myslím není předmětem dotazu. Myslela jsem, že když se na to ptá, tak asi otěhotnět chce, jinak netuším, proč takové věci řeší.

hogo

v trenkách je nádoba se spermem?

lidus*
hodnocení

1x

Mám známou co otěhotněla při menstruaci a pak si vyberte plodné a neplodné dny. Víte, že už mnoho let existuje antikoncepce? Z vašeho dotazu mám pochybnost, že se snažíte s přítelem o rodinu.

hodnocení

0x

Dobrý den. Ta pravděpodobnost je dost vysoká. Ale některé páry se o těhotenství snaží delší dobu, než jim to výjde. Pokud o těhotenství nestojíte, tak neriskujte nechráněný pohlavní styk. Pokud si mimčo ale přejete, tak držím palce, aby vám to vyšlo.

janina234
hodnocení

S manželem se snažíme o miminko,jedno jsem musela dát pryč cca2roky zpět pač bylo mimoděložní proto se vás ptám jestli to je možné a na kolik procent :(( říka se že u mladých lidí je větší pravděpodobnost že otěhotní než u starších

Je sice hezké, že chcete mít se svým manželem miminko a mít tak pěknou kompletní rodinu, ale v otázce se ptáte na zplození dítěte s Vaším přítelem. *sok*

Je to tak trochu divočina, jste tedy vdaná a navíc máte zřejmě jako bokovku nějakého přítele. A který z nich tedy vyšel jako vítězný adept na tatínka? Manžel, nebo ten přítel? Kdo se bude následně starat? Kdo bude platit? Pokud oba, jste opravdu ekonomicky smýšlející žena. Pan Klaus by z Vás měl radost. Horší by to bylo, kdyby oba zjistili, jak to ve skutečnosti je a nechtěl platit ani jeden z nich. Co potom?

Proto bych radila nejdřív si udělat pořádek v rodině a pak se pokoušet o potomka se svým manželem. Je to nejjednodušší, nejmorálnější, nejschůdnější - a vůbec! *bzum* Jaga.

Co se týče té ovulace, ano, v této době se nejsnadněji otěhotní. Záleží ovšem na pečlivém výběru, koho připustit. Zda manžela, nebo přítele. Toť otázka. *ee*

Ženskou plodnost podporuje např. užívání kontryhelu (čaje apod).

lidus*

Janino a co navštívit některou z reprodukčních klinik. Mám pocit, že čím víc se člověk snaží, tímméně to jde. Známá se snažila o dítě 8 let, 2 mimoděložní a pak klinika a umělé oplodnění, vyšlo to a za dva roky přirozenou cestou další dítě a za další dva roky dvojčata.

janina234
hodnocení

Jsem vdaná teprve pár měsícu takže si na to nemohu zvyknout jinak je to pořad ten jeden člověk nevěděla jsem že budete mít takovéhle starosti :D :D

coco

Aspoň vidite, ze radci jsou zodpovedni a neberou problem tazatele na lehkou vahu, ale dukladne si dotaz prectou a poctive se zamysli, zda je duvod k namaze s radou, či vytce *smich*

Doporucuji zkusit to uz zitra !

doplněno 03.08.16 13:20:

Hlavne se snazte dosahnout take sveho orgasmu, pak to bude skoro na 100% :)

janca100
hodnocení

0x

Mohu se prosím přidat?Prosím o radu :( dne 22.7. jsem měla menstruaci ovulace byla vypočítána na 6.8. s přítelem jsme spolu spaly hned ráno v6h , ještě tam na kalkulačce bylo označeno 7.8. a 8.8. také jsme spolu spaly dnes 13.8. jsem si dělala těh.test a negativní jakou mohu mít šanci ještě že bych mohla ještě otěhotnět? nebo už je pozdě... děkuji za odpovědi a rady Janča

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]