Dobry den, potrebuju poradit. Je mi 14 a mam teprve treti mesicky, ale je to divny. Mam je totiz temer tyden. Uz dvakrat jsem musela odlozit koupani, a ted to bude po treti... Uz me to strasne stve, je horko a rada bych sla do vody ale proste to nejde ( tampony se bojim pouzivat). Muze mi prosim nekdo poradi, proc mam MS tak dlouho? Bojim se ze se mnou neco je a zaroven jsem nastvana a rozmrzela ze se nemuzu jit koupat. prosim o radu jestli jsem v poradku a predem dekuji
Ahoj květinko Nemusíš se vůbec bát. Tvůj organismus si zkrátka a dobře ještě nezvykl na menzes. Není to ještě srovnané. Bude to v pořádku,chce to trpělivost. Holt,my ženy to nemáme lehké... doplněno 30.07.16 22:23: Někdy se unáhlím a rychleji píši než myslím Květinko,menzes má každá žena jinak. Některá třeba pouhé tři dny a další třeba i sedm-osm dní. Tudíž ten tvůj týden je naprosto normální.
flower121
Tak dekuju asi mate pravdu, proste se na to koupani jeste vykaslu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.