Nejste přihlášen/a.
No a chci se zeptat co když se třeba nějak vzrušil nebo tak a já můžu otěhotnět...žádný styk jsme neměli je nám oběma 13 ale stejně se bojím že přes vodu a plavky se mohlo semeno dostat nějak do mé vagíny
Můžu být těhotná?o_o
5x
Zdravím. Přes plavky neotěhotníš. To už bys měla vědět, že takhle se děti nedělají.
doplněno 29.07.16 12:28:
Pokud jste neměli spolu pohlavní styk, tak Tě oplodnit nemohl. Takže zachovej klid, je to nesmysl.
Ze základní školy si pamatuji,že dvě děvčata od nás ze třídy sexovaly o sto šest
---
Jinak,zeptej se maminky,ta ti jistě mileráda odpoví.
Pokud máš nejasnosti,mrkni do chytrých knih o sexu.
Mimochodem,ve škole přece sexuální výchovu probíráte.Dávala jsi pozor?
Asi ne,jinak by ses tak hloupě neptala
Dobrý den, no tak jestli je u vás normální mít pohl.styk ve 13 tak jak je libo ale já bych zůstala u 15+ ![]()
U mě to normální není.Já jsem se sexem začala v 18ti a myslím,že to je tak okay ![]()
Nepochopila jsi,co ti píši...
Bojím se jelikož jsem teď četla že nějaký mladík vypustil sperma v bazénu a otěhotnělo 16 dívek
Tomu nevěřím, časopis HROM se už totiž neprodává.
BTW. 16 dívek ale u bazénu otěhotnět může. Mladík měl asi fajn den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.