Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit malé kapesníky

Od: manazer odpovědí: 10 změna:

Snažím se někde koupit malé kapesníky (tzv. dětské). Velké pánské kapesníky dělají v kapse u kalhot bouli a i když se pěkně složí, je stejně v kapse vidět. Z toho důvodu jsem si oblíbil dětské kapesníky, které jsou poloviční. Jenže nikde nemůžu sehnat dětský kapesník klasického vzhledu, nebo aspoň jednobarevné. Pro děti se šijí jen kapesníčky se vzory, letadélky, panenkami, medvídky... a to přece jen pro dospělého chlapa není ono.

Fakt jsem oběhl několik galantérií a nikde nemůžu malý kapesník najít. Neměl by někdo tip, třeba i nějaký eshop s bavlněnými malými kapesníky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podívejte se do galanterie. Tam by mohly být. Pozor ale na složení. Někdy je podíl uměliny na bavlnu poměrně velký. Dají se koupit i tenké pánské kapesníky. Jsou skladné a sají!

remisak*
hodnocení

0x

Myslím, že ty s kačerem Donaldem nebo Minnie Mouse by mohly i manažerovi dodat šmrnc. Nedělám si legraci, můj syn se naprosto vážně oženil v kravatě se Spidermanem a s červenými converskami na nohou.

hodnocení

0x

U nás je mají ve švadlence.

hodnocení

0x

Já bych je sháněl v kovomatu nebo v zelevocu*smich*

Ale nyní vážně asi v textilní galanterii (galantérka,švadlenka atd) -alespoň u nás jich tam maji (ale jen občas) výběr ze 3 velikostí-mini pro děti a "dámy" normální-do společnosti pro muže a maxi (ty jen občas) pro chlapy.Miny odhadem 15-20 cm normální kolem 35cm a maxi 50cm!

pohanka*
hodnocení

0x

Dětské jsou opravdu s potiskem zvířátek a postaviček.

Dámské jednobarevné kapesníčky ale seženete jistě bez problémů.

Náš výrobce ještě před r. 89 je Mileta Hořice.

Kapesníčky nabízí jednobarevné, dámské bílé.

Věc se má tak, že je výrobek kvalitní, tedy trochu dražší. A každý prodejce počítá s co největším výdělkem, tudíž sáhne po hadříku, mnohdy ne z čisté bavlny, ale se silonem, hlavně že je levný a z Číny a podobných zemí.

Mileta a.s. nabízí i Váš potisk, ale to vy nechcete, leda nechat udělat větší várku pro celý podnik. I potisk může být decentní a třeba jenom v jednom rožku malý symbol.

Kapesníčky dámské s jemným vzorkem nabízí i SCANquilt.

Např. dámský kapesníček v pastelových barvách 29krát 29 cm, /sv. modrý/ zn. Lise nabízí www.blancheporte.cz , sada 6+12 ks za 219 Kč.

TenMileta dámský - bílý se mi jeví ale nejlepší pro muže, stojí okolo 120 - 160 korun/6ks.

manazer
hodnocení

A ta Mileta má někde v Praze prodejnu? Galantérie jsem obešel i ten Scanquilt, prodávají tam samé čínské šunty, údajně 100% bavlna, ale na omak je jasné, že jde o kus plastu... Cena "nerozhoduje", v tomto případě preferuji kvalitu.

pohanka*

Na jejich stránky jste se asi díval, tam jsem jenom nakoukla, myslím, že dodávají přímo do firem.

Podívejte se na Praze 5, Textil Pařík, Štefanikova 35, tel. 257 322 331.

Skantex, Čimická 46, 284 688 223.

Lze objednat přes e-shop Veratex, ale já také raději nakupuji okem, tedy zkontrolovat, jestli to odpovídá představě, kromě toho nerada dávám okolo 100 korun dopravě.

Potom je někdy možnost vyzvednout v levnější uložence.

doplněno 28.07.16 07:07:

Možná se podívat i na Veba /Broumov/, také náš výrobce, má v Praze 3 prodejnu u Vinohradské, Velehradská 88.

A Galerie Harfa.

Ty kapesníky /sada 3 ks za 49 Kč/ ale nevím, dva nejsou úplně bílé. Jeden lehounký modrý proužek, prostřední asi celý bílý a třetí slabý žlutý proužek.

hodnocení

0x

Manžel také moc nemusí pánské kapesníky, prý jsou jako prostěradlo. Dětské jsou ale na chlapský nos příliš malé, navíc ty křiklavé obrázky. Nosí dámské. Volila bych je i pro Vás. Kromě květinových motivů, které by pro Vás taky nebyly to pravé, se vyrábějí i jednobarevné - bílé, světle modré, světle hnědé...ty by se nechaly využít. Snad jen růžovým bych se, být Vámi, vyhnula.

Dříve měla Mileta v Hořicích na hlavní ulici prodejnu jen a jen s kapesníky. To byl, panečku, výběr. Dokonce i decentně vyšité. Třeba se začátečnímn písmenem jména, s motivem pro myslivce, pro sportovce...Jezdili jsme přes Hořice do Krkonoš. Pokaždé jsem tam koupila několik souprav, jaké u nás nikde neměli a pak jsem měla pěkné dárky k různým příležitostem. Jenže ta prodejna asi zmizela v propadlišti dějin, jako ostatní české věci.

Je fakt, že Mileta asi ještě něco vyrábí, koupila jsem si nedávno 2 napínací prostěradla a byly na nich štítky, že výrobcem je právě Mileta.

V Praze dámské jednobarevné kapesníčky určitě seženete. Dejte si pozor, aby to byla 100%ní bavlna. Ty čínské jsou jako hadříky na nádobí, navíc se hned operou barvy. Jaga.

balzerka
hodnocení

0x

V textilní galanterii. A raději dámské, nějaký decentní vzor. Děcké bývají obrázkové. Berte raději dražší a kvalitnější. Na některých je napsáno 100% bavlna a lepí se na žehličku. To hlavně ty od Vietnamců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]