Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, no, já bych přidal ještě cibulku, olej, vajíčko a sůl. Zdravím!
P.S. Snad jsem na nic nezapomněl.
Já jsem Vás chtěl trochu poškádlit, ale dotaz jsem pochopil. No, byl trochu podobný onomu dotazu: "A uvezu to, pane Lorenc?" . Tak, vážněji - myslím, že bude výborná a je to skoro rozmařilost, ale patrně to Váš les v okolí umožňuje, tak si tu radost udělejte. Dobrou chuť.
To jsem rád, že se nemračíte . Možná bude kozák trochu tužší, tak bude příprava pokrmu trvat déle, ale to už uvidíte.
Nejlepší na smaženici je směs hub. Pokud možno co nejvíc druhů. Chutě se prolnou, vůně také. Z jednoho druhu /ve Vašem případě z kozáků/ to nebude ono, spíš takové mdlé. Ale sníst se to, samozřejmě, také nechá. Příště k tomu najděte i nějaké jiné druhy.
Jenom ze samotných kozáků jsem dělala bílou houbovou omáčku - houby nakyselo, na smetaně. Také jsme nic jiného nenašli. A bylo to dobré, moc. Zkuste, uvidíte, že se rodině zavděčíte. Jaga.
Přesně tak,už moje babička říkala,že ve smaženici musí být alespoň 5 druhů hub,aby byla výborná,ale i tak se dá,já bych je dala raději do polévky,omáčky nebo usušila ,,na horší časy,,.Jo,jednou jsem dělala ,,skvělou,,smaženici pouze z praváků,ale nebylo to fakt ono!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.