Smaženice z kozáků?

Od: Datum: 26.07.16 20:33 odpovědí: 10 změna: 27.07.16 09:44
avatar

Dobrý večer.

Bude dobrá smaženice jenom z kozáků?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 26.07.16 20:38
avatar

ano bude i když já je radši obalený jako řízky :)

Ohodnoceno: 2x
 
Od: ben®
Datum: 26.07.16 20:39
avatar

Dobrý den, no, já bych přidal ještě cibulku, olej, vajíčko a sůl. Zdravím!

P.S. Snad jsem na nic nezapomněl.


doplněno 26.07.16 20:51:

Já jsem Vás chtěl trochu poškádlit, ale dotaz jsem pochopil. No, byl trochu podobný onomu dotazu: "A uvezu to, pane Lorenc?" . Tak, vážněji - myslím, že bude výborná a je to skoro rozmařilost, ale patrně to Váš les v okolí umožňuje, tak si tu radost udělejte. Dobrou chuť.


doplněno 26.07.16 21:02:

To jsem rád, že se nemračíte . Možná bude kozák trochu tužší, tak bude příprava pokrmu trvat déle, ale to už uvidíte.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 26.07.16 20:47
avatar

To ano ,ale myslela jsem,že nemám (nenašla jsem ) jiné houby jen kozáky

Datum: 26.07.16 20:57
avatar

Tak to jste mě rozesmál Děkuji

Od: wamp®
Datum: 26.07.16 20:48
avatar
Jé,Vy mi děláte chutě :-D
Také je však mám raději smažené - obalené.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.07.16 20:56
avatar

Řízky byly z bedel. Kozáků mám moc a už jsou nakrájené.

Od: cicko
Datum: 27.07.16 01:48

Pokud to nebudou "donští", tak zcela určitě!

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 27.07.16 07:49
avatar

Nejlepší na smaženici je směs hub. Pokud možno co nejvíc druhů. Chutě se prolnou, vůně také. Z jednoho druhu /ve Vašem případě z kozáků/ to nebude ono, spíš takové mdlé. Ale sníst se to, samozřejmě, také nechá. Příště k tomu najděte i nějaké jiné druhy. :-D

Jenom ze samotných kozáků jsem dělala bílou houbovou omáčku - houby nakyselo, na smetaně. Také jsme nic jiného nenašli. A bylo to dobré, moc. Zkuste, uvidíte, že se rodině zavděčíte. ;) Jaga.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ruze®
Datum: 27.07.16 09:39
avatar

Přesně tak,už moje babička říkala,že ve smaženici musí být alespoň 5 druhů hub,aby byla výborná,ale i tak se dá,já bych je dala raději do polévky,omáčky nebo usušila ,,na horší časy,,.Jo,jednou jsem dělala ,,skvělou,,smaženici pouze z praváků,ale nebylo to fakt ono!

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.07.16 09:44
avatar

Já vím,že by smaženice měla být z více druhů hub,ale zatím tady nic jiného neroste. Počkám až začnou růst také jiné druhy a pak to smíchám. Samozřejmě je mám v mrazáku

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.