Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smaženice z kozáků?

Od: hankas® odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer.

Bude dobrá smaženice jenom z kozáků?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicko*
hodnocení

3x

Pokud to nebudou "donští", tak zcela určitě!

hodnocení

2x

ano bude i když já je radši obalený jako řízky :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, já bych přidal ještě cibulku, olej, vajíčko a sůl. Zdravím!

P.S. Snad jsem na nic nezapomněl.

doplněno 26.07.16 20:51:

Já jsem Vás chtěl trochu poškádlit, ale dotaz jsem pochopil. No, byl trochu podobný onomu dotazu: "A uvezu to, pane Lorenc?" . Tak, vážněji - myslím, že bude výborná a je to skoro rozmařilost, ale patrně to Váš les v okolí umožňuje, tak si tu radost udělejte. Dobrou chuť.

doplněno 26.07.16 21:02:

To jsem rád, že se nemračíte . Možná bude kozák trochu tužší, tak bude příprava pokrmu trvat déle, ale to už uvidíte.

hodnocení

To ano :),ale myslela jsem,že nemám (nenašla jsem ) jiné houby jen kozáky :)

hodnocení

Tak to jste mě rozesmál :) Děkuji :)

hodnocení

0x
Jé,Vy mi děláte chutě :-D
Také je však mám raději smažené - obalené.
hodnocení

Řízky byly z bedel. Kozáků mám moc a už jsou nakrájené. :)

hodnocení

0x

Nejlepší na smaženici je směs hub. Pokud možno co nejvíc druhů. Chutě se prolnou, vůně také. Z jednoho druhu /ve Vašem případě z kozáků/ to nebude ono, spíš takové mdlé. Ale sníst se to, samozřejmě, také nechá. Příště k tomu najděte i nějaké jiné druhy. :-D

Jenom ze samotných kozáků jsem dělala bílou houbovou omáčku - houby nakyselo, na smetaně. Také jsme nic jiného nenašli. A bylo to dobré, moc. Zkuste, uvidíte, že se rodině zavděčíte. ;) Jaga.

Přesně tak,už moje babička říkala,že ve smaženici musí být alespoň 5 druhů hub,aby byla výborná,ale i tak se dá,já bych je dala raději do polévky,omáčky nebo usušila ,,na horší časy,,.Jo,jednou jsem dělala ,,skvělou,,smaženici pouze z praváků,ale nebylo to fakt ono!

hodnocení

Já vím,že by smaženice měla být z více druhů hub,ale zatím tady nic jiného neroste. Počkám až začnou růst také jiné druhy a pak to smíchám. Samozřejmě je mám v mrazáku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]