Nejste přihlášen/a.
3x
Dobrý den, u ženy to bude snad normální, ale starší muž by se měl zamyslet nad velikostí své prostaty. Pokud nemáte jiné potíže, tak to neřešte. Zdravím!
doplněno 26.07.16 08:43:
Já nabízím technické vysvětlení problému. Člověk jde na WC a čůrá. Jenže obsah konečníku tlačí na močovou trubici, tak ji "skřípne". Až po vyprázdnění konečníku je "trubka" zase uvolněna a obsah "močáku" se konečně vyprázdní celý. Takže, v podstatě mechanický problém.
doplněno 26.07.16 08:52:
72mona3 - také jsem musel chvilku přemýšlet, jak se vyhnout některému slovu, které se nabízí v souvislosti s konečníkem a přitom formulovat výstižně a s dostatečným vysvětlujícím efektem
.
0x
Pokud chodíš hodně na malou,tak jak popisuješ,bude to i tím,že se dobře stravuješ,včetně pitného režimu.
Určitě jsi štíhlá,že?
To je dobře
0x
Milá Nikolo,já mám úplně ten samý problém,mám totiž hyperaktivní močový měchýř,a možná že ho máš i Ty.Takže se budu muset asi objednat na urologii,mám to už asi pět let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.