Předem se omlouvám, jestli je moje otázka hloup. Těžko se to popisuje..je to intimní. Když jdu na záchod s tim, že se mi chce na velkou, tak před tim většinou i curam. A po tom, co jsem "hotova" s velkou, často ještě znovu curam, a to opravdu hodně. A přitom mam pocit, že jsem před velkou stranou už všechno vycurala. Vic se mi to stává, když musím v přírodě. Kde se to bere a je to normální? Děkuji.
Dobrý den, u ženy to bude snad normální, ale starší muž by se měl zamyslet nad velikostí své prostaty. Pokud nemáte jiné potíže, tak to neřešte. Zdravím!
doplněno 26.07.16 08:43:
Já nabízím technické vysvětlení problému. Člověk jde na WC a čůrá. Jenže obsah konečníku tlačí na močovou trubici, tak ji "skřípne". Až po vyprázdnění konečníku je "trubka" zase uvolněna a obsah "močáku" se konečně vyprázdní celý. Takže, v podstatě mechanický problém.
doplněno 26.07.16 08:52:
72mona3 - také jsem musel chvilku přemýšlet, jak se vyhnout některému slovu, které se nabízí v souvislosti s konečníkem a přitom formulovat výstižně a s dostatečným vysvětlujícím efektem .
72mona3*
Tak jsem to chtěla napsat, jen jsem nevěděla, jak to "technicky" formulovat
Jsme přece z valné většiny stvořeni z vody.Takže už víš,kde se to bere Pokud chodíš hodně na malou,tak jak popisuješ,bude to i tím,že se dobře stravuješ,včetně pitného režimu. Určitě jsi štíhlá,že? To je dobře
Milá Nikolo,já mám úplně ten samý problém,mám totiž hyperaktivní močový měchýř,a možná že ho máš i Ty.Takže se budu muset asi objednat na urologii,mám to už asi pět let.
coco
Moudry Ben to popsal spravne - jako obvykle se mu da verit, takovy proces je zcela normalni a doktora budete potrebovat, az to bude treba jinak
Když je to normální, jak to, že jsem to v životě nezažila? I na stolici už jsem někdy byla... Dejte se vyšetřit, pro jistotu. Úplně běžné to asi nebude. Ben to vysvětlil technicky, ale proč to nemají ostatní ženy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.