Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak shodit na určitě partii?

Od: maja2* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat, vždycky jsem byla objemnější a začala jsem se sebou něco dělat, pravidelně a zdravě jím, sportuji. Postava se mi radikálně spravila, už nemám bríško, jsem téměř spokojená.. jen zadek, nevím co s tím.

Vypadá to opravdu zvláštně, stehna dobré ale se zadkem jsem nic nedokázala udělat. A schazovat už není třeba, nechci být zase kostra. Neexistují nějaké účinné cvyky na zadek? Spaluji všude, jen tam ne. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

1x

To nelze. V těle máte nějákým způsobem rozložené tukové zásoby a cvičením se spalují - zmenšují - jako celek. Ty tukové buňky nemizí, ale pouze mění svůj objem.

Pokud Vás trápí nějaká konkrétní partie, tak jediným způsobem je liposukce, kdy dojde k odstranění tukových buněk a postava je pak souměrnější.

hodnocení

1x
Zdravíčko.
Nejlepší a nejúčinnější cviky na zadek jsou dřepy.
Pokud ovšem máte v rodině objemnější zadní části těla,tak s tím se nic dělat nedá.
Genetika je někdy mrcha *uf*
doplněno 23.07.16 16:15: Mně je známo,že se shazuje celé tělo souměrně.
Ovšem tazatelka jasně píše,že už dál hubnout nechce,že by vypadala jako kostra.
Během zhubne mnohem víc,to dá rozum.
Také se pohybuji ve sportu a kolem sebe za spoustu let vidím jak sportovkyně hubené,tak i plnější.
Některé mají silné paže,další nohy a jiné i veliké zadky.
Velká prsa nevyjímaje.
Kde je tedy pravda? *nevi*
mytrix*

Pravda je tam, kde jsem psal já. Stačí si jen najít čas a ty informace na internetu najít.

Prostě toho co chce běžnými metodami nedosáhne. Vždy se tuk spaluje v těle jako celku a nelze si říct, že chci zhubnout jen někde. Takže pokud je aktuálně s postavou spokojená, kromě dané partie, pak musí navštívit plastickou chirurgii, kde ji problémovou partii udělají liposukcí souměrnou se zbytkem těla.

Tento efekt je trvalý, takže i kdyby do budoucna přibrala třeba 30kg, tak stále jeji postava už bude relativně souměrná = bude oplácana všude +/- stejně.

pohanka*
hodnocení

1x

Nejmenší zadeček mají ženy sportovkyně - běžkyně a v lehké atletice. Co zatěžujete, to se časem zmenší. Stehna při nárustu svalové hmoty nejsou až tak hubená, takže ten běh bych viděla jako dobrý pokus.

majsterjoe*

jediný @mytrix má pravdu. Nejde shodit jen nějakou část tuků v těle. Shazuje se celkově, Dřepy jsou fajn ze z toho důvodu, že zabírají více svalových partií. Běžkyně mají nejmenší zadečky právě kvůli tomu, že na celém těle nemají takřka žádný tuk. Nemají skoro ani žádná prsa.

hodnocení

0x

Cviky neznám, ale je jich plný web TADY

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]