Nejste přihlášen/a.
Milí přátelé, snažím se držet dietu, tak jsem si koupila uzeného lososa z Norska. Samozřejmě je vak. balení. Ale nevěda co to stojí jsem ho dala do košíku. 300 gr stálo v syrovém stavu 240.- Kč. Myslela jsem že to dám dusit na vodě, ale ted se bojím, abych to nezkazila. Je to pro dvě osoby? Máte nějaký dobrý recept na dietní rybu pro dvě osoby? Děkuji MILENA.
výborné je labuznik.com/...
dietnější je spíše to dušení - a nebojte se losos je dobrý se vším zkuste třeba recepty.cz/... (to ale nemám osobně vyzkoušené - spíše preferuji první způsob)
DĚKUJI, ZKUSÍM TO UDĚLAT S TÍM KMÍNEM A TROŠKOU MÁSLA. NEVÍM JESTLI ZELENINU , CHCI VĚDĚT JAK UZENÝ DUŠENÝ LOSOS VLASTNĚ CHUTNÁ. Moc vám děvčata děkuji. MILENA
Dnes v Loskutákovi: lososa naporcovat, lehce osolit, za sucha (bez tuku) nechat ze všech stran na teflonové nebo titanové (prostě nepřilnavé ) pánvi zatáhnout a poté dát asi na 5-8min. do trouby, která je na 100st. Protože měli syrového lososa, dělali k němu omáčku ze žloutků na hniličku vařených vajec+olivový olej, řádně míchat+hořčice dežonského typu+bylinky+nasekané bílky.
Losos vypadal moc pěkně, zatímco z nerez pánve za použití másla ( do trouby ho nedali) se rozpadal, nezůstal lesklý ,atd...
Dejte vědět, jak to dopadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.