Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šaty na míru ze zahraničí

Od: teruska117 odpovědí: 1 změna:

Ahoj

jedna má známá mi jednou říkala o nějaké internetové stránce, kde si mohu na míru objednat šaty za zahraničí velice levně (cca 1 800 Kč). Bohužel kontakt na ní jsem ztratila a webovou stránku jsem zapomněla. Šaty jsou šity v Asii, mají být hezké, kvalitní, ale bohužel si stránku nepamatuji. Její dcera si tam objednávala šaty na maturitní ples a byla z nich nadšená. Nevíte, o jakou stránku jde?

Děkuji, Terka :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj Terko,

Mam zkusenost s touto strankou www.lightinthebox.com. Muzete si vybrat latky, barvy i custom measurement. Na svatbe jsem byla druzicka a barva byla presna a podle mych mer to usili pekne. Ani to tak dlouho netrvalo. Nevim ale, jestli je to ta stejna stranka, kterou hledate.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]