Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Vy nepotřebujete zhubnout, protože nemáte nadváhu. Možná máte "špeky", tak jezte méně, nejezte na noc, nejezte tučné a sladké, hodně pijte (čistou vodu) a pravidelně vyměšujte. Když k tomu přidáte i letní pohyb a pocení, tak to půjde samo. Zdravím!
P.S. Myslím, že potřebujete spíše zpevnit postavu, než ji zhubnout.
Když víš, že je reálné za 40 dní shodit 10 kg, tak určitě víš jak na to. Já tvrdím, že to nedáš. Za jak dlouho dobu jsi tak nakynul? Taky za 40 dní? A pokud to dáš, tak na vánoce máš metrák. Vem si menší cíle a pak to půjde.Proč posilovat až od Nového roku? Začni běhat od zítřka, to ti v hubnutí prospěje.
Napiš zde svůj denní jídelníček ( ať víme z čeho jsi přibral) a my ti ho poškrtáme a nebo doplníme.
Uška
Ten jídelníček nám sem opravdu dej,jinak se nikam neposuneme.
Hergot,proč si všichni myslíte,že když shodíte během cca měsíce deset kilo,tak,že to tak zůstane na doživotí?
To je přece naprostá zhovadilost.Je třeba vše srovnat v hlavě a začít provozovat zdravý,životní styl.
Jak často jíš třeba ,rajčata,okurky,papriky,rybíz,třešně,jahody,melouna,mrkev,celer,petržel,hrášek,cuketu,meruňky,broskve,banány,angrešt,maliny,borůvky...?
To mě zajímá.
Proč začít s posilováním až od nového roku? Co je tohle za blbost? Vykašlete se na nějaké až zhubnu začnu posilovat, až od nového roku a začněte hned.
Ahoj,
mě se podařilo během krátké době zhubnou tím, že jsem začala jíst převážně RAW stravu, vynechala jsem pečivo, cukr, mléčné výrobky a maso. Zdá se to jako nereálné, ale jíst ovoce, zeleninu a další věci se dá krátkodobě vydržet.
Měla jsem problém s tím, že jsem nesnídala, takže jsem si na to musela zvyknout. Dávala jsem si kaše od Semix. Jsou moc dobré. I ty bez cukru. Stačí na to nakrájet ovoce a je to super. Na oběd zeleninový salát, svačina smoothie a na večeři jsem si uvařila rýži se zeleninou.
Teď je velký výber ovoce i zeleniny za normální cenu, takže se to dá finančně zvládnout.
Doufám, že jsem pomohla. Tímto způsobem jsem hubla přes 1 kg týdně, což je ideální.
1/ skoč do obchodu a mrkni se, jak vypadá a kolik to vlastně je 10 kilo sádla. Věř, že není reálné zhubnout za dva měsíce o deset kilo špeku. Možná že nějakými bobulemi se ti povede vyhnat z těla vodu, špeky opticky splasknou a skutečně budeš mít o nějaká ta kila míň. Ale problém je, že tahle vyhnaná voda ti časem zase nasákne zpátky a budeš tam, kde jsi byl.
2/ při výšce 185 cm je tvých 83 kg právě tak akorát.
3/ jestli cheš mít lepší postavu, nepotřebuješ posilovnu. Stačí dvě pětikilové činky. Zvedej je nad hlavu a natáhni se přitom co nejvýš. Záda se ti narovnají, ramena zakulatí a břicho zaleze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.