Nejste přihlášen/a.
Ahoj ,
Zaujal mě krém Freshdepil, je to novinka a zatím na netu není moc recenzí, tak se ptám jestli tu někdo má s tímto krémem zkušenosti? odkaz zde: freshdepilonline.com/...
Zdá se mi to podezřelé, podle mě jen je to jen vytáhnout z lidí money. Díky za odezvy !
Popřípadě používáte nějaký osvědčení krém, který vám pomohl v boji proti chloupkum? Mě na ně většinou nic nefunguje :D achjo. Svatý vosk.
mám el,holicí strojek, podpaží, nohy a třísla občas oholím a je to bez bolesti docela rychle a jsem spokojená, ...V mládí jsem používala krém OPILCA, ta novinka zřejmě bude to samé nebo hodně podobné.Též vlastním el. depilátor, ale odmítám se trýznit,
Weby tohoto typu jsou velice záludné. Majitel domény je z ciziny. Ty weby mají strojové překlady, hnusnou grafiku. A produkty jsou často zasílané ze zahraničí a když je chcete reklamovat, tak vám nezbývá, než je do zahraničí opět odeslat. Což se vám nevyplatí, takže se na reklamaci vlastně vykašlete. Já bych to osobně neriskoval.
Tak to je teda síla. Celý život používám depilační krém Veet. Absolutně spolehlivý, bez problémů a za pár korun. Já teda používám na třísla, ale kamarádka ho používá i pod paží. Ale jestli myslíte na nohy, tak to mám ten strojek. To sice trochu bolí, ale co by člověk nevydržel pro krásu a trvá to jen chvíli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.