Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na dobře vypadající makeup?

Od: peli odpovědí: 9 změna:

Ahoj, používám 2 makeupy. Rimmel Match Perfection a Rimmel Lasting Finish (tenhle mám radši).

Vždy když se namaluju, vypadám dobře tak prvních 10 minut. Po 10 minutách zmizí make up..nebo se začne loupat, popřípadě se mi dělají šmouhy..to stejné s pudrem. I moje oční stíny se rozmazávají nebo mizí. Všechno používám od Rimmelu, Dermacolu nebo NYC. Ostatní holky mají make up mnohem hezčí..jako kdyby tam vládla nějaká symbioza nebo synergie:DD. Mají hladkou,upravenou pleť. Moje pleť není problematická, nemám žáné pupínky ani nic podbného, zakrývám pouze červená místa. To je přesně ono, ta červená místa jsou po chvilce vidět. Co na to používat?

Může to být tím, že skoro vše nanáším prsty a ne štětci? Nebo je to bází? Čím to ještě může být a máte nějaké tipy a triky/babské rady jak vylepšit líčení?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dříve jsem také používala make-up, a to ten od Dermacolu, o kterém píše Wamp - kryje opravdu perfektně, to musím říct. *palec* Pleť jsem měla úplně hroznou, takže to bylo potřeba. Potom jsem si začala dělat (domácí) drožďovou masku: vzala jsem si kousek kvasnic, zředila je vodou a před spaním si tím natřela obličej. Ráno se droždí smyje. Po takové masce pokožka úplně perfektní a když to budete dělat pravidelně, časem žádný make-up nebudete potřebovat. Já už to droždí teď používám jen občas a make-up vůbec ne. Pleť je trvale pěkná i tak.

peli
hodnocení

Tak to je super :)

Akorát musíte vychytat správnou hustotu toho droždí - nemělo by být příliš husté (do pleti se musí i vsáknout), ale zase by to neměla být úplně voda. Ideální je taková řidší kašička. Mně to tehdy poradila známá, která tím rovněž úspěšně řešila velké problémy s pletí.

lucie*
hodnocení

2x

Souhlasím,že makeupy od Dermacolu jsou nejlepší.Jako jediní dělali vysoce krycí a byl v tubě(mám jej už 6let*hi*)a používám jej na pupínky.Hustá hmota,která kryje a pořád mu,ani po těch letech nic není.Teď už se vyrábí v jném balení,novém provedení a třeba to je ten co přede mnou doporučují.Pudr bych volla taky od dermacolu.

Tužky na oči si kupuju jen od Astoru,protože se nemažou a nemizí.Zkoušela jsem spostu tužek a mazaly se.Šroubovací od Astor se fakt nemaže a drží!Všchni nejsme stejní a na někom to drží blbě.Já třeba nemůžu mít rťenky,ať drahé či levné,vždycky tak nějak na rtech zežmolkují.Stejně tak makeup od Avonu.Jeden dělal fleky,druhý(pěnový)je zase jen na chvíli,zmizí*nevi*Mám pigmentové skvrny a i když máš/budeš mít pleť pěknou,tak make up doporučuju nebo aspoň pudr.Dnes jsou skoro všechny s UW faktorem a pleť by se měla chránit !

hodnocení

1x
Caviar long stay od Dermacolu.
Je i s korektorem - pudrem a malým zrcátkem.
Naprosto famózní záležitost,zakryje báječně nedostatky a to na dlouhou dobu.
Sice ho používám pouze sporadicky,ale doporučuji !
V létě si makeup nedávám,za mě platí sluníčko,voda a vzduch ;)

hodnocení

0x

připojuji se též k Dermacolu, roky používám hl.v zimě 2 v 1, jsem maximálně spokojená, jakmile zkusím jinou značku, připadám si divně vybarvená...:)triky na vylepšení, no, mám takový zklepšovák, když si v zimě připadám hodně vybledlá, nanesu na tváře trochu sypkého hodně tmavého pudru a pak teprve můj oblíbený Dermacol. Nemám s pletí žádný problém, takže další zlelpšováky jsem zatím nehledala.;)zde ješte čtu problém s očními stíny, tak mám také svůj postup, že na víčka dám malinko hodne svetlého suchého pudru a na to barevnou tužku, ani se nehne,

yourlady*
hodnocení

0x

pravidelne cisti plet peelingem. pred licenim plet vycisti aspon mlekem a vysus ubrouskem.pak nanes jemny krem pod makleup,ten je dulezity,nejaky lehky krem,pak dej podkladovou bazi a pak makle up a prepudruj.slusne ma treba mary kay.jsem z oboru a taky nanasim prsty,v tom to neni.zakladem je cista plet a kvalitni pripravky

yourlady*
hodnocení

0x

jinak nejlepsi make up je MAKE UP FOREVER HD.je francouzsky

hodnocení

0x

Já teda pod make-up nemůžu žádný krém, make-up pak zůstává jakoby na povrchu toho krému a vypadá hrozně, napudrovat ho je nemožné, leda že bych vytvořila vrstvu pudru 3mm *bzum* takže se natírám krémem hned ráno a make-up až za půl hodiny až 45 minut. Používám Max Factor Lasting Performance nebo Astor Mattitude, oba krásně zaschnou a s pudrem drží jak přibité až do večera. Také nanáším prsty, těmi to není, i když je fakt, že po štětci to vypadá jinak, make-up má pak jinou texturu - a lepší, ale já na to nemám čas *nevi* Že se stírají oční stíny, to je normální. Já používám jen ty prašné a jen v barvě kůže (narůžovělou nebo smetanovou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]