Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v rámci letošní dovolené po jižních čechách, jsme se s přítelem rozhodli pro návštěvu otáčivého hlediště v Českém Krumlově. Máme lístky na představení Carmen, tedy na operu, jedná se o večerní představení. Nikdy jsme v podobném venkovním divadle nebyli, nevím jaký máme dodržet dress code. Jestli jít volnočasově, např. přítel jeansy, košily, nebo vyloženě oblek.
děkuji předem za radu ![]()
Krásný večer,na otáčivém hledišti jsem byla několikrát,ale ne na opeře. Myslím,že oblek není vhodný,budete sedět na dřevěných lavicích,nevíte jaké bude počasí. Mohu Vám doporučit určitě deku pod sebe a na zachumlání se a pláštěnku. V dnešní době,kdy chodí někteří v džínách i do kamenného divadla,bych letní scénu tolik neřešila. Vzhledem k tomu,že tam budou i turisté,kteří si oblek určitě nevozí. Chcete-li mít jistotu,doptejte se na informacích nebo pokladně Jihočeského divadla. Přeji Vám krásný zážitek,bude se Vám to líbit. JISKRA
Já myslím,že pokud bude chladněji,tak jako žena můžete mít k ryflím úpletové sáčko,to se nosí i na běžné nošení a vypadá to elegantně a chlapvi bych dala nějaký světřík.Určitě se tam nechodí ve velké večerní.Prostě elegantně,to stačí.V horku bych to viděla jen na košili a blůzku.Oni ti zahraniční turisté v Krumlově vypadají jinak jak čeští
třeba japonci ty sáčka mají i na prohlídce hradu...takže nepříjdou ve fraku,ale jednoduše upraveni.
Dobrý večer, byla jsem v tomto divadle před lety na Shakespearovi, nikoho v obleku jsem tam neviděla, byl to krásný zážitek, nekonvenční, ostatně jako celý Krumlov. Miluji toto město, jeho genius loci. Užijte si to![]()
Více info tady otacivehlediste.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.