Ahoj matko, nijak. Celulitida provází většinou každou ženu až do smrti. Když nenecháš narůst zadek do olbřímích rozměrů, ale budeš ho posilovat třeba pravidelně prováděnými dřepy a celkově se budeš udržovat v kondici, tak to nebude tak zlé.
"Boj s celulitidou je velký byznys, ženy jsou ochotné investovat nemalé částky za její odstranění. Zde je třeba zdůraznit, že výsledky bývají značně nejisté, s velkými individuálními rozdíly,"upozorňuje Karolína Hlavatá. To ale neznamená, že musíte boj s pomerančovou kůží vzdávat, připravte se ale na to, že se výsledky nedostaví během pár dnů. " Nejen kůži, ale i vaší psychice udělá dobře sprcha se střídáním studené a teplé vody, masírování žínkou a aplikace krémů obsahujících černý pepř, pomerančovou kůru, zázvorový extrakt, skořici, kapsaicin nebo kofein. Krémy s uvedenými látkami zlepšují prokrvení kůže, nicméně zázrak nečekejte,"radí dietoložka. Trenérka k tomu ještě přidává vlastní tip: "Masírujte si postižená místa šťávou z čerstvě vymačkaného citrónu, nejlepší je k tomu použít kartáček nebo speciální váleček na celulitidu,"navrhuje levnější domácí řešení Lucie, které se osvědčilo. Dobrý efekt mohou mít lymfatické masáže, ani u nich ale nemůžete čekat výsledek na počkání a efekt opět závisí na genetických dispozicích. "Já bych se s tím hlavně příliš netrápila, pokud nejste modelka spodního prádla, tak přeci není pár hrbolků na stehně koncem světa,"uzavírá své rady trenérka Lucie. Za pravdu jí dává i lékařka Karolína Hlavatá, podle které je jedním z příčin celulitidy i stres. Zdroj: ona.idnes.cz/...
Zdravím. Nijak. Smiřte se s ní, mají ji i sportovci, i modelky. Jinak krůček k pěkné postavě - hlídat si stravovací návyky, dodržovat pitný režim, masírovat problémové partie, hýbat se. Ale stejně se může stát, že se celulitida objeví.
Děkuji moc za odpovědi spis de Oto ze mi to vadi chci se líbit manželi moc vám Děkuji skuSim tu sprchu a masáže mam od nivei na zpevnění na ten zadek ale nic moc a ryor s břečťanu ale pali mě s toho kuze
balzerka
Drahé přípravky moc nepomohou.Je to záležitost u většiny žen přirozená. Chlapi mají jinou anatomii tukových vrstev. S věkem se na nás mění všecko, i podkoží. Zdravá výživa pomůže trochu od špeků a pak sama si masírujte ony partie nějakým tělovým mlékem, ať to klouže po kůži. A choďte běhat. Lehce, nejlépe tak 3/4 hodiny. Jen poklus. Ať se tělo prokrví a trošku zpevní. A když na manžela budete dělat oči, tak si ani stehen nevšimne
Jedině zpevnit svaly a zbavit se tuku. Krémy podpoří pevnost kůže. Mně na celulitidu zabralo nejlíp pravidelné bruslení tak 3x týdně něco přes hodinu. Čím jsme starší, tím víc se musíme o tělo starat.
Četla jsem, že po dobu dvou měsíců se mají masírovat postižené části, které se mají po tom namazaj ananasovou šťávou a partie pak zabalit do potrevinářské folie.
Celulitida mi zmizela po tom, co jsem přešla na veganství. Jsem po dvou dětech, nyní čekáme třetí ani v těhotenství se mi neudělala a navíc mám jen malý váhový přírůstek. Je to jen a jen životospráva. Masáže, krémy apod jsou vyhozené peníze.
kaca*
Naprosto souhlas s Laurák,krémy a tak jsou vyhozený peníze.Sport-inlajny,kolo,běhání,turistika,na zadek dřepy=zpevnit a snížit tuk.Vynechat vepřový maso,uzeniny,tuky - prostě zdr.stravu,to je stejně to nejlepší i pro děti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.