Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tělové mléko Dermacol

Od: basicallymarek odpovědí: 4 změna:

Ahoj lidi,

mám takový dotaz, asi trochu blbý ale co. Zajímalo by mě jak se používá tělové mléko, omývá se nebo nechává jako třeba indulona? Mám takové to voňavé od Dermacolu jak mají s vůní melounu, jahod, ..

Díky

P.S. vím, HAHA .. ale myslím to vážně

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Těkové mléko se vetře do pokožky a nechá se vsáknout. Aby byla pokožka hezky vláčná. Tudíž se neomývá.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tělové mléko se ponechá působit a ono se vstřebá (jako např. zmíněná Indulona).

Zdravím!

hodnocení

0x

Tělové mléko je nejlépe aplikovat na pokožku celého těla, po sprše. Jestli se vám bude zdát, že ta vůně není pro chlapa, aby voněl jako miska jahod, nemusíte se namazat celý. Klidně jen nohy a šlapky. Nebo ho vyměňte s mamkou za jiné, které nemá tak charakteristickou vůni. Ale když se vám ta vůně líbí, proč ne?! Každý mužský nemusí být za drsňáka. ;)

hancule*
hodnocení

0x

Dobrý den Marku-předpokládám,že jste muž...Dermacol má dobrou kosmetiku,zvláště tohle tělové mléko se povedlo.Jen dodatek ke všem dobrým radám přede mnou - kosmetické přípravky/kromě k tomu určených/ nikdy nesmí přijít do blízkosti očí - tam,kde jsou oční jamky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]