Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak moc je možné tehotenstvi?

Od: nikca* odpovědí: 6 změna:
Krásný večer.
Včera jsem měla prvni pohl.styk a problém je v tom, že to bylo zcela nečekaně, tím pádem žádná ochrana. Teď toho lituju. Přítel se sice udělal mimo, ale i tak mám obavu, jestli se náhodou nemůže stát, že otěhotním. Menstruaci mám mít až za 10 dní a k tomu ji mám nepravidelnou, takže budu teď žít v obavach. Narážky si můžete nechat. Vím, že to nebylo správný.. Mě jen zajímá, jestli je nějaká větší šance, že těhotná budu. Nemám věk na to, abych mela dítě. Mám z toho opravdu strach. Předem děkuju za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Ta možnost těhotenství zde samozřejmě je. Počkejte zda se dostaví menstruace a pro jistotu si udělejte těhotenský test, aby se to když tak podchytilo včas.

honzmalatny*
hodnocení

0x

50x50. I když přítel ejakuloval jak píšete "mimo" .

basicallymarek
hodnocení

0x

A tak si pro jistotu kup tu tabletku "PO", měla by zabírat i 24h po, sice stojí trochu více, ale vím že kamarádka už ji také zkoušela a těhotná není :)

nikca*
hodnocení

Na to teď už je trochu pozdě .. :/ Teď už stačí jen doufat, ale děkuji za radu :)

Pravděpodobně těhotná nebudeš. Mí rodiče jinou metodu proti početí nikdy nnepoužívali a měli jenom mně. Až když se rozhodli mít, po devatenácti letech druhé dítě, tak máma po třech měsících otěhotněla a dál zase používali, úspěšně, pouze tuto metodu, aniž by kdy otěhotněla. Tak se nestresuj a počkej na menses, moc to hlavně zatím neprožívej, abys vlivem stresu tu menstruaci vůbec dostala a nenervovala se zbytečně a ještě déle. Na nervy je času ještě dost. Až kdybys to nedostala, tak zkus test, nebo jdi rovnou na gyn.

martinaa*
hodnocení

0x

Ono to není tak jednoduchý, žena může otěhotnět jen někdy během cyklu, rozhodně ne kdykoli a každý den. Závisí to na ovulaci (plodných dnech)... takže ti nikdo neřekne, jaká byla šance. Pokud byly plodné dny (jsou cca v polovině celého cyklu), tak klidně 80% i s ejakulací mimo (preejakulační tekutinu jistě znáš z biologie), pokud ne, 10%...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]