Nejste přihlášen/a.
To se mi nějak nezdá ► že by lékaři za šest měsíců nepřišli na důvod Vašich potíží?
Je-li tomu opravdu tak, změňte lékaře! (A nehledejte rady v internetu – laikové Vám nepomohou a ani to, co pohlo jednomu, nemusí pomoci jinému.)
Poradí a pomůže Vám pouze lékař !
Neradno si s ledvinami zahrávat,nedůslednost vede i ke smrti.Nestraším...
Já si myslím, že máte zánět močového měchýře. To u žen bývá velmi časté, zvláště pak, když berou nějaké léky, které potlačují imunitu. Musíte doběhnout, hned ráno, protože vzorky odcházejí do laboratoře cca v 9 hodin, k lékaři, k obvoďákovi. Ten vám dá zkumavku s červeným víčkem a antibiotika. Když se zánět bude stále držet, pak nechá udělat bakteriální rozbor, zkumavka s červeným víčkem. A jiná, silnější a cílenější antibiotika. Jednou jsem přišla s pláčem k nové doktorce a ta mi vynadala, proč jsem nepřišla dříve, jen jsem zkoušela babské rady. Pravila, že dlouhodobý zánět močového měchýře se může projevit ledvinovým zánětem, který může být život ohrožující.
Do zítřka, než půjdete k doktorovi, hodně pijte vodu, aby se bakterie nenamnožily v močovém měchýři. Udělejte také pitnou kůru. Vypijte hrnek vody a každou půlhodinu větší polovinu hrnku. Nemyslím si, že by se vám teď chtělo do sámošky, ale když ano, kupte si brusinkový čaj. Ten opravdu funguje. Ale bez antibiotik to nepůjde, zvláště pak, když už jste jednou zánět ledvin měla.
Dobrý den, jsem šokován úrovní našeho zdravotnictví, když ani několik lékařů neumí určit přesnou diagnozu, potlačit zánět či vyloučit písek a kameny. Ani neumí navrhnout třeba jen urologický čaj nebo úpravu pitného režimu či varovat před prochladnutím - což můžete sama vyzkoušet (čaj a více pít). Zdravím!
Tak, když už se bavíme i o čůrání do vody, tak přidám informaci o tom, že infekce či nečistota se může dostat k močové trubici žen od konečníku i nesprávným směrem utírání po malé potřebě.
Takže, volit správný směr.
ter či teri - neurologie není urologie. Pokud Vás trápí čůrání, tak volte čaj urologický.
Není to po antibioticích? Jinak především víc pít čistou vodu nejlíp s citronem.Určitě dlouhodobě nalačno E vitamin 100mg 1xdenně. Před večeří Rowatinex, aby působil přes noc v močových cestách.Tobolky jsou lepší/ ale dražší/, než kapky. Ty mají velmi ostrou vůni. Urologické čaje, ale s pauzami.. Jsou dost nechutné, asi nejpříjemnější je Urcyston Leros. Nebo občas slabší odvar z celé petržele. Vynechte ostrá jídla, omezte sůl, uzeniny, zrající sýry a lilkovité, tj rajčata a papriky. Také omezte sladké, příčina může být i kvasinková a tam to cukr akorát pohnojí. Existují bylinné kapky Renol od Energy, užívají se asi měsíc s pauzou po třech týdnech. Mají ho některé lékárny, na internetu seženete určitě. Koupání venku je ošidné, močová trubice u žen je asi jen 2 cm krátká, takže hlavně, když se čurá do vody, může infekce vniknout do těla. Ale horší bude prochladnutí. Pokud máte sklony k tvorbě kamenů a písku, který dráždí sliznice, berte hořčík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.