Které přísady na džem, marmeládu, zavařeninu?

Od: Datum: 08.07.16 18:55 odpovědí: 3 změna: 11.07.16 17:05
Rybíz chci zavařovat a chci tam dát co nejméně cukru ale aby to vydrželo tak 3 roky nezkazit se.
Které přísady používáte když zavařujete rybíz?

Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 08.07.16 19:03

Zavařit ho ve vlasní šťávě,,také to tak dělám,,


doplněno 08.07.16 19:06:

Na džemy a marmelády kupuji diažel a je ještě jeden teď nevím jak se jmenuje ,ypotřebovala jsem ho.Není v něm žádná chemie ,,jde koupit v Kauflandu,,29.90kč 250dkg..


doplněno 08.07.16 19:26:

Zapomněla jsem napsat,že je vhodný pro diabetiky..Je to ale sladké,,

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 10.07.16 00:56
avatar

Používám cukr - rybíz. Ale zavařit můžete cokoliv, bez cukru, i na sucho.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 11.07.16 17:05
avatar

Tohle už asi všechno víte, ale je to zajímavé. ;) Já miluji míchané kompoty. K čemu se levněji dostanu, to sesypu do skleniček. Klidně rybíz na třešně a pár angreštů k tomu i maliny. Je to překvapivě dobré. Až se zima zeptá. . Když jsem byla, jako dítě nachlazená, maminka otevřela angreštový nebo rybízový kompot. *zima*

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.