Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které přísady na džem, marmeládu, zavařeninu?

Od: postcd® odpovědí: 3 změna:
Rybíz chci zavařovat a chci tam dát co nejméně cukru ale aby to vydrželo tak 3 roky nezkazit se.
Které přísady používáte když zavařujete rybíz?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zavařit ho ve vlasní šťávě,,také to tak dělám,,

doplněno 08.07.16 19:06:

Na džemy a marmelády kupuji diažel a je ještě jeden teď nevím jak se jmenuje ,ypotřebovala jsem ho.Není v něm žádná chemie ,,jde koupit v Kauflandu,,29.90kč 250dkg..

doplněno 08.07.16 19:26:

Zapomněla jsem napsat,že je vhodný pro diabetiky..Je to ale sladké,,

hodnocení

0x

Používám cukr - rybíz. Ale zavařit můžete cokoliv, bez cukru, i na sucho.

hodnocení

0x

Tohle už asi všechno víte, ale je to zajímavé. ;) Já miluji míchané kompoty. K čemu se levněji dostanu, to sesypu do skleniček. Klidně rybíz na třešně a pár angreštů k tomu i maliny. Je to překvapivě dobré. Až se zima zeptá. . Když jsem byla, jako dítě nachlazená, maminka otevřela angreštový nebo rybízový kompot. *zima*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]