Nejste přihlášen/a.
Tohle je dotaz přímo pro ženy. Jak, čím si odstraňujete chloupky v intimních partiích? Vyzkoušela jsem už dost věcí, ale výsledek pořád není takový, jaký by měl být. Děkuji
Osobne davam prednost klasicke ziletce, ale to jste asi vyzkousela... Navrhuji vosk (i kdyz se jedna podle me o dost brutalni metodu, byva ucinna). Nebo existuji specialni epilatory na intimni partie, napr: braun.com/...
Nechtěl jsem nic psát, protože zase někdo řekne, že se chlapi se...ou do ženských věcí, ale vidím, že tady moc odpovědí není. Takže v první řadě to není problém jen pro ženské, tyhle partie se holej blbě i nám. Manželka vyzkoušela snad všechny metody, já některé s ní, ale ve finále jsme oba skončili zpět na žiletkách. A co vím od přátel, tak je to u každého individuální. Každému vyhovuje něco jiného stejně jako to je s parfémem, spoďárama nebo bundou na zimu. Budeš muset vyzkoušet víc metod a vybrat si tu, která ti nejvíc vyhovuje.
Ve vší úctě, já si tak spíš všímám, že na ženské otázky reaguješ hlavně Ty
Ale nic ve zlém, holky pokládají otázky všeobecně vzrušivější. Vždyť koho dneska zajímá nějaká blbá prasklá poloosa, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.