Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženské partie a odstraňování chloupků?

Od: mati* odpovědí: 4 změna:

Tohle je dotaz přímo pro ženy. Jak, čím si odstraňujete chloupky v intimních partiích? Vyzkoušela jsem už dost věcí, ale výsledek pořád není takový, jaký by měl být. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

darusenka*
hodnocení

0x

Osobne davam prednost klasicke ziletce, ale to jste asi vyzkousela... Navrhuji vosk (i kdyz se jedna podle me o dost brutalni metodu, byva ucinna). Nebo existuji specialni epilatory na intimni partie, napr: braun.com/...

ladaadal*
hodnocení

0x

Nechtěl jsem nic psát, protože zase někdo řekne, že se chlapi se...ou do ženských věcí, ale vidím, že tady moc odpovědí není. Takže v první řadě to není problém jen pro ženské, tyhle partie se holej blbě i nám:). Manželka vyzkoušela snad všechny metody, já některé s ní, ale ve finále jsme oba skončili zpět na žiletkách. A co vím od přátel, tak je to u každého individuální. Každému vyhovuje něco jiného stejně jako to je s parfémem, spoďárama nebo bundou na zimu. Budeš muset vyzkoušet víc metod a vybrat si tu, která ti nejvíc vyhovuje.

tomasgulas

Ve vší úctě, já si tak spíš všímám, že na ženské otázky reaguješ hlavně Ty *haha*

Ale nic ve zlém, holky pokládají otázky všeobecně vzrušivější. Vždyť koho dneska zajímá nějaká blbá prasklá poloosa, že? *smich*

ladaadal*

Nemyslím, že bych na ženský otázky reagoval víc než jiní kolegové na poradně. A navíc nevidím nic vzrušivějšího na odstraňování porostu před prasklou poloosou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]