Nejste přihlášen/a.
dám so sáčku a do studené vody, po chvíli začnu vodu trochu ovlažovat, když dáte hned horkou, bude maso na povrchu jakoby vařené a uvnitř zmrzlé. Tohle asi asi nejlepší způsob, jak rychle rozmrazit maso, když zapomenete maso vyndat z mrazáku včas.
V mikrovlnce nedělám. I když jsem použila program na rozmrazování a navolila váhu masa, tak vždy bylo uprostřed syrové a na vrchu už v podstatě vařené... vypadalo dost hrozně. Taky se spíš přikláním k teplé vodě a často měnit, když už to musí být.
April, tohle znám. Ale pak jsem přišla na to, že mačkám špatný knoflík. Tudíž jsem maso napovrchu "ovařila" a vevnitř bylo zmrzlé. Bylo mi to divné, když mi všichni říkali jak se maso báječně rozmrazí v té mikrovlnce a tak jsem vytáhla manuál a znovu se začetla. Já mačkala normální ohřev mikrovlny a on se má zmáčknout čudel označený "jet defrost" je to taková hvězdička s kapkou. A od té doby se maso a cokoliv jiného rozmrazí absolutně v pohodě a velmi rychle. Pozor, když to pípne a je tam napsáno anglicky otočit, tak otočím a pokračuji. Já si maso zvážím na své váze a pak navolím tu samou váhu v mikrovlnce. Sice tam píší že si to zváží sama, ale pořád nevím jak to mám udělat. Mám tu multifunkční Whirpool. Tak se zkuste také podívat do manuálu, jestli neděláte tu samou chybu co jsem dělala já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.