Dobrý den. Na konci prvního tydne, co jsem brala anrikoncepci, jsem uplně vynechala jednu tabletku.. Vím, že bych na antikoncepci teď neměla spoléhat. Teď bych za 7 dnů měla dostat menstruaci a přítel se do mě včera "udělal". Můj dotaz tedy zní: Když by k oplodnění došlo v tuto dobu, přijde ještě tato nejbližší menstruace? Jestli ano, když si udělám test po menstruaci, zjistím už zda jsem těhotná nebo ne? Děkuji
Neměla byste otěhotnět, protože hormony v antikoncepci zařídí to, že ovulace neproběhne tak, jak by měla. Takže menstruace je něco jako menzes. Nařiďte si mobil na upozornění na tabletku, na každý den, ve stejnou hodinu!
Otěhotnění považuji za velmi nepravděpodobné, nicméně menstruaci bych nikdy jako jasný indikátor nebrala - je spousta žen, které měly menzes ještě třeba 2x ačkoliv již byly těhotné a o to víc pak byly překvapené. Nestresovala bych se (nervy můžou zapříčinit zpoždění menzes) a pro vlastní klid bych si udělala test, stojí pár korun. Jeden klidně hned, pokud by se menstruace nedostavila a druhý třeba ještě po 2 týdnech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.