Jestli to máte na grilování, tak je lepší krkovice než kýta, ale to samozřejmě záleží na Vás. My na grilování, když se slaví narozky nebo něco většího, grilujeme krocana. Nemá chybu.
Dělal jste někdo někdy kytu na grilu? Preduzena je rychleji hotova, sucha je podle toho jak ji kdo umí naložit prospikovat spekem atd. Pokud s tím nemáte zkušenosti,vemte preduzenou , nechte si ji s předstihem naložit atd. Pocitejte s tím,ze kýta je dost libova,ale to jisté víte
Já jsem bral naloženou kýtu od Makovce, váha cca 10-12 kg. hodinku v alobalu a pak jen opékat a ořezávat a jíst... 100% spokojenost, kdybych se měl rozhodovat znovu, nejednal bych jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.