Jak rozpeci mrazene rohliky

Od: Datum: 05.07.16 18:43 odpovědí: 7 změna: 06.07.16 10:33
Prosím vás,jak správně rozpeci mrazene rohliky? Děkuji moc!
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 05.07.16 19:12

Já je dávám do normální trouby a peču na cca 160 stupňů. Když potřebuje jen jeden rohlík, tak ho dám na chvilku do mikrovlnky a zapnu na 3 stupeň

Ohodnoceno: 0x
 
Od: mil®
Datum: 05.07.16 19:23
avatar

Nerozpékám, nechám pozvolně rozmrznout do původního stavu.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: ben®
Datum: 05.07.16 19:38
avatar

Dobrý den, ona stačí jen suchá pánvička a obracet je - výsledek je uspokojivý. Zdravím!

P.S. Jezte je hned po rozpečení (mírně teplé) nebo později vychladlé ztvrdnou.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 05.07.16 19:53
avatar

stejně, jak říká "mil" - pokud nejsou zamraženy rohlíky již ztrvrdlé - netřeba je rozpékat, rozmrznou samy během ca 20 minut a jsou jako čerstvé - dokonce i tak voní.


doplněno 05.07.16 20:03:

- já vlastně skladuju rohlíky jedině v mražáku - tak se uchovají nejlépe čerstvé, při jiném uskladnění tzv. "zavadnou".

Ohodnoceno: 1x
 
Od: lego®
Datum: 05.07.16 19:57
avatar

Osobne ho necham jen rozmrazit.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 05.07.16 20:58
avatar

Proč rozpékat? Za půl hodiny, max. za hodinu změknou při pokojové teplotě i bez MW. V MW je zbytečně vysušíte. A pokud už musíte, stačí jim 15-20 sek.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: balzerka
Datum: 06.07.16 10:33

Rozmrznou poměrně rychle. A až pak je dávám na chvilku na to "zábradlíčko" nahoře u topinkáče, aby měly křupavou kůrčičku.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.