Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi gelem podkladovým a potahovacím

Od: briza* odpovědí: 3 změna:
Myslela jsem si, že je gel potahovací, modelovací a vrchní(finiš).Poučte mě prosím někdo jaký je rozdíl mezi gelem podkladovým a potahovacím. Mám pocit, že čím víc o modeláži čtu, tím větší v tom mám zmatek. Gel co používám se mi odlupuje (primer používám) a i při sebemenším nárazu se mi odštípne od nehtu a "uletí". Poraďte mi prosím někdo, jaké gely a jak postupovat, aby mé nehty byli hezké více jak tři dny Díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vranka*
hodnocení

0x

Ahoj, snad se mi povede to aspoň troch vysvětlit. Je gel podkladový, modelovací a lesk. Gel podkladový je gel který se dává jako první na připravený nehet. Pak se dává gel modelovací a s tím se dělá C oblouk a pak je gel č.3 a to je lesk. Ten se dává jako poslední.

Postup- připravit nehet, upravit délku a tvar. Pak se dá gel č.1-podklad v tenké vrstvě a dá se tak na 1min.zapéct. Pak se dá gel č.2-modelovací. Udělá se C oblouk. Já ho dělám tak,že si doprostřed nehtu udělám z gelu kuličku tu rozprostřu na nehet a pak otočím dlaní nahoru. Gel se hezky sleje a udělá právě to céčko. To pak dám na 2min.zapéct. Pak setřu výpotek, nehet upravím a jemně zbrousím. Udělá fm, tu zapeču a pak už jen dám gel č.3-lesk.Zase zapeču asi 4min.setřu výpotek a je hotovo.

Kdyby něco písni,pokusím se ti poradit. Ahoj*slunce*

briza*
Ahoj! děkuji za odpověď. Jen mi prosím ještě vysvětli, jaký je rozdíl mezi podkladovým a potahovacím. Já si myslím, že to asi jen někdo jinak nazývá

vranka*
hodnocení

0x

Podkladový gel je první fáze v modelování. Je to gel řidší konzistence a dává se jen slabá vrstva. Pak se dává ten gel modelovací s kterým se dělá C oblouk a ten je hustý.

Podle toho co si psala asi děláš s 3fázovými gely. To je podklad, modelák a lesk. Pokud máš jen modelák děláš s ním všechno.To znamená jak podklad tak C oblouk. Pokud je po vytvrzení a setření výpotku lesklý nemusíš dávat lesk.

Písni kdyby něco ahojky*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]