Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Čas nezastaví nikdo, stárneme všichni. Ale Vy máte všechno ještě před sebou. V každém věku člověk zažívá to hezké i to méně hezké. To, že jste ještě panna považujte za klad, však holky také mohou lhát a o to je to hezčí, když si počkáte na toho pravého. Nic nemáte zmeškáno, věřte tomu. A každý člověk je jiný. Záleží na tom jaké má kdo priority. Někdo holt životem proplouvá klidněji a je usedlejší, někdo je zase divočejší... Snažte se vidět na svém životě i to hezké. Žijte podle sebe, ne podle druhých a s nikým se nesrovnávejte. Zbytečně by Vám to sráželo sebevědomí. Přeji vše nejlepší k narozeninám!
Víš, co bys zasloužila? Aby ses ráno probudila a bylo Ti tak 85 let. Třeba jen na týden. Abys musela hledat brýle a umělé zuby, těžko udržela moč, k chůzi používala hůl, špatně slyšela...Ne nadlouho, ale na pár dní. A to by Tě určitě vyléčilo.
Nikdo nikdy nebyl věčně mlád. Ani chudák Kája Gott, který o tom tolik zpíval.
Buď ráda za to, co máš. V 17 jsem taky byla panna a nebyla jsem proto horší než ty, které o to přišly ve 14 za JZD ve stohu. Spíš naopak. Taky jsem neměla v té době ještě vážnou známost. Zatancovala jsem si s mnoha kluky, zasmáli jsme se, neměla jsem žádné starosti a pěkně jsem si to mládí užívala.
Tak co se Ti, krucišnelíbí? Kdyby to šlo, vyměnila bych s Tebou svých 61 za Tvých 17. Vydělala bys na tom. Měla bys důchod /ale taky operovanou ledvinu a umělé koleno...a další problémy
/, nemusela bys do práce. Já bych se klidně učila a pracovala. Byla bych mladá, zdravá, určitě bych to zvládla.
Buď ráda za to, co máš a užívej si mládí. Choď se k kamarádkami bavit. Až přijde rodina, už to nebude tak možné, jako nyní. Nemáš na co si naříkat. Jen mi připadá, že nějak nevíš, co chceš. Až Ti bude 60, třeba se tady svěříš, že bys ráda, aby Ti bylo 17. Ale to já si už, bohužel, nepřečtu.
Hezké narozeniny - Jaga.
Jestli ještě v sedmnácti máš dětský obličej, tak jásej. Budeš vždycky vypadat mladší než jsi a to je dar, který dává osobně sám pánbu. Si všimni. Některé holky vypadají v šestnácti na osmnáct, v osmnácti na dvacet, ve dvaceti na pětadvacet, v pětadvaceti na třicet a ve třiceti na čtyřicet.
No a co se týče dospělosti. Já bych skoro řekl, že člověk je dospělý ve chvíli, kdy už nepotřebuje podporu ze strany rodičů, kdy se sám dostane ze životních karambolů a kdy už umí proplouvat všemi civilizačními problémy. Mám děcka, které jsou starší než ty, podle práva všichni dospělí. Ale skutečně dospělý z nich není ani jeden. Ani ty nebudeš dospělá ve svých osmácti, protože v tomto světě přichází dospělost snad tak až někdy po třicítce.
Proto ti radím : Nepropadej do smutků a beznadějí, protože času na lásky, na rozchody, na flámy, na ranní kocoviny a na obavy z nečekaného těhotenství máš stále ještě dost a dost.
Never kamaradkam,ze ty ses jedinna panna.Kazda se vytahuje,dela pred tebou velice zkusenou co vsechno maji za sebou,nestresuj se tim a never jim.Kdyz ja byla v tvem veku,take se jedna holka predvadela pred tou druhou a vytahovaly se s jakym klukem sexualne zily a pritom byli stale panny.Neber je az tak vazne.Bud rada za detsky oblicejik budes pomaleji starnout.Pracovala jsem s kolegini ktere bych pred lety hadala 20 let a ono ji bylo 35 let.Ve 40 letech si poridila druhe dite a rozhodne by ji nikdo nehadal tolik let,dobre zapada mezi mlade maminky.Je to spise vyhoda nez nevyhoda.A jestli chces presto vypadat starsi,zacni se licit.Zmalovana devcata vypadaji starsi.
booze ja vypadal taky vzdycky mlade, ted je mi hoodne pres 30 a visco? kdyz se kouknu na ten "domov duchodcu", jak vypadaji moji spoluzaci a jak vypadam ja
Tak si na me za 15 let vzpomen treba na srazu spoluzaku
Mimochodem dospelost rozhodne nezacina 18. rokem, taky jsem si to myslival, to jsou naivni predstavy.
Když mi bylo 21, tak někdy po mě ještě chtěli občanku, jestli jsem plnoletý. Spíše mi to lichotilo, že vypadám na míň. Teď ve 43 jsem rád, že vypadám na 35. A kašli na to, co dělají ostatní, dělej hlavně co chceš ty sama.
Spolužačky to uspěchaly. Některé jen kecají a některé si pro opilost nepamatují, jaké to bylo a možná ani s kým to bylo. To jim nemusíte závidět. Buďte ráda, že se můžete těšit, až příjde ten pravý. Byly doby, kdy až u maturity se některé holky přiznaly, že už nejsou panny. A nebylo jich moc. Ve čtrnácti, to mi připadá skoro zoufalé. Už je nic nepřekvapí, už mají všechno za sebou - a lacino. Zvládly to kolikrát bez lásky.Co budou objevovat pak?
Ahoj,
jedna věc hned na začátek - tohle se hrozně odvíjí od toho v jaké třídě jsi, že všechny holky v sedmnácti už měly sex je spíš nezvyklé (ony taky některé kecají), stejně tak že typickou zábavou je chození na party - spousta lidí začne až v osmnácti (nebo až na VŠ / po odstěhování od rodičů... prostě v devatenácti) protože rodiče jsou proti. A do spousty klubů atd. je vstup až od osmnácti (a v dnešní době se to víc kontroluje).
Není to potřeba to "stihnout", neměj představu že lidi o pár let starší jsou usedlí a "mají život za sebou" (i když třeba nějakou dvaadvacetiletou usedlou mařenu znáš); mě je třicet a taky chodím na party a do hospod a potom do čtyř do ráno do baru, a vlastně ještě víc než když jsem byla na VŠ (protože když mám jenom práci a ne školu + brigádu tak mám víc času). Jednou jsem se líbala v patnácti, podruhé až v devatenácti, první sex jsem měla ve dvaadvaceti, a stejně jsem od té doby měla tolik chlapů že je ani nedokážu spočítat (oni ti Tunisané vypadají všichni stejně... jak mám vědět jestli to byl jeden Tunisan 5x nebo pět Tunisanů 1x? ).
Takže, jestli tě tyhle věci zajímají a chceš je dělat ale prostě z nějakého důvodu nemůžeš (rodiče, peníze, dojíždíš z vesnice, co já vím), tak buď v klidu, můžeš je docela normálně dělat následujících dvacet let. Nic ti neuteče, naopak to bude lepší (když máš peníze na to, aby sis před party koupila kebab a nepila na prázdný žaludek, pak ti bude akorát celou sobotu blbě). Rozhodně ti nic neutíká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.