Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na platbu u porodu nevíte jak je to dnes?Budu rodit u Milosrdných v Brně,pokud se platí nevíte kolik to je korun,A pokud nemáte na platbu napíší Vám doklad nebo přítele vyhodí
Děkuji za odpovědi
Alena
Alenko nechce se mi nic hodnotit, ale platba u porobu za ty hadry co dají otci je pouze setina promile co Vás bude dítě stát proč jste si dítě pořizovali když řešíte takové malichernosti jinak abyh Vám odpověděl : drive.google.com/...
je to na deváte straně jak se Vám nechce hledat otec je ZDARMA
Děkuji za odpověď,ale neřeším malichernosti abych upřesnila
Děti už mám není to první a vždy se platilo a vždy jsme zaplatili na místě,jen jsem četla,že už to tak není,ale že každá porodnice se tím nemusí řídit,ale proč se ptám
Mám překročený limit na kartě a již jsem ji už zvyšovala tudíž mi až do pondělí bankomat prostě peníze nevydá a jsem po termínu a ptala jsem se proto kdyby náááhodou mě to čaplo o víkendu a já neměla u sebe koruny tak zda-li tam může být či nikoliv víme
Ano moje hloupost měla jsem si koruny pohlídat,ale stalo se mooooc starostí na jednu malou hlavu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.