Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám roztřepené "chlupaté" vlasy po celé délce. Vadí mi, jak to odstává a nevypadá to hezky. Mohli byste mi prosím poradit nějaký přípravek, jak to zmírnit? Nebo osobní zkušenosti?
Děkuji moc ![]()
3x
Za mě jednoznačně Gliss Kur - Repair
A jinak při fénování nefoukat vzduch proti konečkům, to hodně ničí vlasy.
S Gliss Kur Repair (bezoplachovým) vřele souhlasím. Ne úplně ten, o kterém píše Ildika, ale mám vyzkoušený a miluji s rozprašovačem, v lahvičce to vypadá jako dvě tekutiny, které se protřepáním spojí. Celá ta řada Gliss Kur je skvělá. gliss-kur.heureka.cz/...
Také olej se stejné řady mám ráda. Kapku na prsty a na konečky vlasů. Po vyfoukání jsou vlasy bezvadné. Nekdy ne zmaštěné. vlasova-regenerace.heurek/...
V drogerích je k výběru, od réto značky mnohem více. Vybírejte takové, které jsou bez oplachování.
2x
Má černé balení,stojí kolem dvou set korun.
Poslala bych Vám odkaz,ale teď nemůžu.
Jistě ji najdete
0x
Když si občas uděláte zábal z olivového oleje tak na půl hodinky, vlasy jsou pak krásné, lesklé a hladké,Navleču na havu Igelitový sáček a přes to ručník...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.