Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám ořirozeně vlnité vlasy, ale všude mi nehezky odstávají, taže volím variantu žehlení. Ale žehlím pouze 2x týdně na 180° po umytí vlasů. Myslíte si, že to nějak zásdně ničí vlasy? A pokud ano, co bych měla používat, aby mi vlasy vydržely rovné bez žehlení?
180°C je teplota, která je neslučitelná se životem všech živých organismů (dokonce ani ty nejodolnější bakterie tolik nevydrží), při této teplotě upečete maso, buchty - a to stačí i mnohem nižší. Takže to vlasy zákonitě poškozovat musí.
Což ty vlasy přinutit, aby se vlnily podle Vašich představ? Např. vždy před spaním udělat na hlavě 1-3 copy; budou vlnité pěkně pravidelně. Ani je potom nemusíte moc rozčesávat, kdyžtak jenom konečky.
Navíc vlnité vlasy jsou opravdu krásné. ![]()
mně by nevadili vlnité, kdyby neodstávaly po celé délce, prostě jsou jakoby nevzhledně roztřepené po celé délce a s tím neudělám nic, pokud jsou vlnité a je jedno jak :/ ... Když je vyžehlím, tak to neodstává a nevypadá to nevzhledně, proto chci nějak šetrně volit variantu rovných vlasů.
jjj máte krátké vlasy? pak by usnadnilo úpravu vlasů nechat je trošku delší,,,,,,zkuste, mě se krátké také různě odstávají a ježí na všechny strany, mám vlnité a husté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.