Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už delší dobu přemýšlím nad tím, že bych si nechala na zápěstí vytetovat takový bílý znak, ale trošku se bojím, že nebude vidět. Špatně se opaluju a jsem docela bledá, takže jsem se chtěla zeptat, jestli někdo s bílým tetováním nemá zkušenosti Samozřejmě nechci aby to tetování bylo nějak výrazné, jen mi jde o to, jestli pujde vidět.
...a hlavně pokud nejsi z nějaké metropole,tak ti to asi nikdo neudělá.Tatéři musí barvy objednávat a taky musí sehnat kvalitní barvy.Mi nechtěl udělat ani žluté květy,že ta žlutá je světlá a není lehké sehnat kvalitní barvu,aby vydržela.Takže mám klasiku- černé.Neznám v okolí žádného tatéra který by tohle dělal.
Nevím,zda se tazatelka sem ještě podívá,jen doplním,že tetování je pro tělo cizí zásah,něco jako když se odřeme a tělo se potom hojí.Tudíž vytlačuje ven vše co mu příjde škodlivé,proto někomu tetování sedne hned,někdo musí chodit i třikrát po sobě na opravy.Proto časem tetování světlá,modrá.Ten co kandidoval na prezidenta byl skoro modrýTakže i to bílé tetování by světlalo a barva by se strácela hodně rychle.Věřím,že jeho životnost bude rok,dva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.