Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílé tetování

Od: xxxx* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už delší dobu přemýšlím nad tím, že bych si nechala na zápěstí vytetovat takový bílý znak, ale trošku se bojím, že nebude vidět. Špatně se opaluju a jsem docela bledá, takže jsem se chtěla zeptat, jestli někdo s bílým tetováním nemá zkušenosti :) Samozřejmě nechci aby to tetování bylo nějak výrazné, jen mi jde o to, jestli pujde vidět.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

krasna.nova.cz/...

Tady právě píšou, že toto tetování je spíš vhodné pro světlou pokožku.

Já tedy bych se tetovat nenchala, ale je pravda, že to bílé vypadá mnohem jemněji než klasické černé.

lucie*
hodnocení

2x

...a hlavně pokud nejsi z nějaké metropole,tak ti to asi nikdo neudělá.Tatéři musí barvy objednávat a taky musí sehnat kvalitní barvy.Mi nechtěl udělat ani žluté květy,že ta žlutá je světlá a není lehké sehnat kvalitní barvu,aby vydržela.Takže mám klasiku- černé.Neznám v okolí žádného tatéra který by tohle dělal.

doplněno 29.06.16 18:18:

Nevím,zda se tazatelka sem ještě podívá,jen doplním,že tetování je pro tělo cizí zásah,něco jako když se odřeme a tělo se potom hojí.Tudíž vytlačuje ven vše co mu příjde škodlivé,proto někomu tetování sedne hned,někdo musí chodit i třikrát po sobě na opravy.Proto časem tetování světlá,modrá.Ten co kandidoval na prezidenta byl skoro modrý*smich*Takže i to bílé tetování by světlalo a barva by se strácela hodně rychle.Věřím,že jeho životnost bude rok,dva.

xxxx*
hodnocení

Děkuju za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]