Nejste přihlášen/a.
...žádné chutě ani pachutě nenastaly,ovšem pálení žáhy začlo brzo a bylo to něco strašného,až jsem brečela jak to bylo nepříjemné.Potom jsem se rychle začla zadýchavat,potom ze dne na den při delší chůzi těžkly a odkrvovaly se nohy,v noci odrkvené ruce až to bolelo,neustálé bolesti(jako menstruační)jak se roztahuje pánev.No a potom omdlívání od 6 mesíce,protože dítě tlačí na břišní cévy. Takže hodně zdarukdo ví co ještě může přijít,pokud je to jen pachuť tak gratuluju a ať nic jiného nenastane.
...všichni tvrdí jak miminka voní ,ale já první 2 měsíce pořád cítila to zdrclé mlíko,natahovalo mě pořád.Takže budu věřit,že miminka voní
Já bych to jenom rozebrala. Ty tři druhy poživatin, které jste uvedla, jsou koupené v obchodě, nebo je to kedlubna ze zahrádky a jablko z domova z loňské úrody, uskladněné ve sklepě? Jablko ze sklepa je možná kontaminováno nějakou plísní, museli byste si sklep prohlédnout.
Ale spíše předpokládám, že vše kupujete ve velkém obchodě anebo v menší večerce.
A protože jste těhotná, tak vaše nervy jsou podrážděné, rozjitřené, velmi citlivé. Tělo si samo hodnotí, která potrava je žádoucí, k snědku, bezpečná. A i malé množství pachuti, nestandartní vůně zaregistrujete.
To ovoce a zelenina je většinou chemicky nejen ošetřená, ale chemicky i vyrostlá a skladovaná.
A protože podvědomí pracuje nezávisle na našich současných zkušenostech, je to takové varování, pozor, mohlo by to poškodit plod. Té chemie tam nemusí být mnoho, ale jak víme, některé chemické látky se v těle ukládají. A dneska potraviny bez přidaných látek zlepšujících chuť, barvu, vůni trvanlivost, aby pohledal, i do té blbé mouky se prý něco přidává, aby byla bílá.
Musím přiznat, že ačkoliv nejsem těhotná, tak mě některé oovoce - zelenina zase smrdí. Čuchnu k jablku a připadá mi, že bylo někde v kontejneru, nebo ve skladu s chemikáliemi, nebo botama, hadrama prodávanými u vietnamců.
Takže, očuchat už v krámě a když nechutná, tak to prostě nejezte.
Na každém rohu nyní prodávají české jahody, tady se zaměřte. Jinak snad už budou venkovní trhy s českou zeleninou, tak snad si pochutnáte.
Vendy, tyto projevy jsou v těhotenství časté-některé ženy nemohou určité potraviny nejen jíst,ale i ucítit/např.cibule,kedlubna atd./Pokud je nekonzumujete,cítíte také ,plíseň,? Je vyloučeno,aby to vycházelo např.ze zahrady apod.?Máte v bytě rostliny - nejsou přelité a nezahnívají?Máte např.kočku - nemohla znečistit byt? problémem bývají i např.andulky.. čistíte klece pravidelně?Nemáte potíže s dutinami - zánět?Byla jste u zubaře na prohlídce? Pokud budete cítit plíseň běžně,zajděte pro jistotu k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.