Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký týden?

Od: xxxjancaxxx odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Minulý pondělí (13.6.) jsem byla u doktora a byla jsem v 7+3 týdnu. Chtěla jsem se zeptat jak přesně se to počítá, v kolikátém jsem teď a zdali je možné že se mi už trochu zvětšilo břicho. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Jasně,počítáš týden po týdnů.Teď v pondělí jsi byla 8+3...Já chodila s dvojčaty a ty kontrolují co 14dní,takže jsem měla přehled,ale jinak bych se neorientovala:)každopádně doktor má takové "kouzelné"kolečko a rychle to spočítá.Břicho mi naskočilo doslova ze dne na den a to ve 12týdnu.Do té doby mi přibylo taky jen 1kg,za to potom to bylo co 14dní,2kg nahoře*ee*.Je to u každého jiné,ale i kdyby břicho nebylo vidět,ucítíš,že je jiné.Ani nevím co popřát,protože já to jako nejhezčí období v životě neviděla.Bylo mi zle,zvracela jsem,tloustla a byla zadýchaná a nemohla jsem spát...ale je třeba být optimista,takže ať se daří*houpy*;)

denca*
hodnocení

0x
Dneska jsi 8+4, v patek zacnes 9.tyden tehotenstvi. Pocita se to normalne, tyden ma prece 7 dni.. :D nevim, jak to vysvetlit, to musi byt jasne. A muzes byt nafoukla, proto to vetsi bricho.. Rust zacne az pozdeji (na me to slo poznat ve 13.tt) kazda to ma jinak.

balzerka
hodnocení

0x

Břicho se začne zvětšovat později. Z Tvého pohledu tak ve 4. měsíci . Okolí to postřehne někdy daleko později, ale ponejvíc na konci 5.měsíce. Jak u které maminky.. Měsíc zde = 28 dní. Pro zajímavost: Délka těla plodu maximálně:

1. měsíc - 8mm, 2. měsíc - 25 mm, 3. měsíc - 9cm, 4. měsíc - 17cm , 5. měsíc - 27 cm, 6.měsíc - 34 cm, 7. měsíc - 39 cm, 8. měsíc 43 cm , 9. měsíc 47 cm, před porodem 50cm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]