Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybělit nehty?

Od: asddf odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

také nevím, jak na to, nehty se mi většinou zabarví při práci na zahrade, přesto, že se snažím mít rukavice, mám nehty všelijaké...zkusím tu pastu :) i tu houbičku ;)

iv®
hodnocení

2x
Hodně pomáhá voda s citronem. Klidně si vymackanym citronem potirejte nehty. Nebo namocte ruce do misky s vodou a citrony.

hodnocení

2x

Já bych nebělila. Stačí několikrát přeprat prádlo v umývadle, v prášku.

doplněno 22.06.16 07:48:

Príííma! ;)

asddf
hodnocení

Zrovna dnes jsem prala prádlo a krásně se mi vybělili :D takže super (y)

lucie*
hodnocení

0x

někde jsem četla,že zubní pastou a kartáčkem,prostě jemné abrazivo.Nažloutlé jsou kvůli častému barvení a odlakovávání.Já je raději lakuju lakem od Gabrielly,vypadají potom krásně upravené a pod modrýma zářivkama(v barech:))svítí. zbozi.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, kuřákům postačuje ona žlutozelená houbička na nádobí - namočíte do vody a zelenou stranou leštíte. Úžasné. Zdravím!

doplněno 21.06.16 17:00:

Nikdo to po Vás nechce, ale zkusit to můžete (to Vám neublíží).

asddf
hodnocení

Ještě kdybych byla kuřačka ;)

pb®
hodnocení

0x
Nakapte na kartáček trochu 3% kysličníku a nehty vyčištěte. Kysličník bělí a zároveň desinfikuje, ale v této koncentraci nezměkčuje nadměrně nehty a kůži, jako máchání v pracím prášku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]