Nejste přihlášen/a.
Zeny,divky poradte,mam nekolik podprsenek u kterych pri noseni me vecne padaji raminka,at pritahnu nebo ne.Nevite nejaky figl,aby ty raminka nepadali?Je to docela neprijemne.Slysela jsem,ze ve svadlence se da koupit umela svorka na raminka...jenomze sama si to neudelate,potrebujete k tomu druheho,jak me sdelila prodavacka a o nicem jinem nevim a co vy jak to resite?
před mnoha lety, když jsem mela velký výstřih , našila jsem na ramenní švy malá poutka na patentky a do toho ramínka zapnula. Bylo to moc šikovné, jenomže nyní jsem líná tato poutka si vyrobit...
Já si nedávno ramínka vzadu přišila v jednom bodě, k sobě.Nosím nejraději tílka,takové ty co odhalují lopatky,takže ramínka šly vidět,kupovat novou podprsenku s ramínkama do kříže se mi nechtělo,tak jsem si je sešila.A nechápu proč jsem to už neudělala dávno u všech.Když si vzpomenu,hlavně v práci jak pořád padalyměla jsem všechny pracovní trička špinavé na ranemou jak jsem špinavýma rukama pořád spravovala ramínka.
Záleží na střihu podprsenky a na výrobci. Pokud již nekupujete, tak doporučuji naši výrobu ,,Úpavan Trutnov,,.
V jejich podnikové prodejně mi prodavačka řekla, že oni šijí podle měrných čísel českých žen a dívek. A jak známo, my jsme ty slovanské typy. Francouzský výrobce vhodných podprsenek pro objemnější prsa a obvod hrudníku prostě nemá takovou nabídku a vietnamský obchod ani náhodou.
Mohu potvrdit, že jinou značku již leta letoucí nekupuji. Mám i zkušenost, že toto kvalitní prádlo není až tak drahé.
V kabince byste si měla vyzkoušet více podprsenek a prodavačka by Vám měla poradit.
Pokud máte velká ňadra, tak v zásadě široká ramínka, mnohdy měkkce vypodložená. A to právě Úpavan nabízí.
Podívejte se i na stránky ,,jak správně vybrat podprsenku,,. Nikdy mě ramínka nepadaly, možná dříve, okolo 20ti let, kdy jsem kupovala spíše módní věci a nekoukala na funkčnost.
Máte-li dost peněz, můžete navštívit v Praze prodejny paní Konarovské. Ta je nyní velmi v kurzu, ale musím říci, že prádlo a plavky má opravdu pěkné. Když se na ni podíváte, tak ví, co prodává a co má komu nabídnout. Není nad vlastní zkušenost. Ví, o co jde.
ješte me napadá, že možná máte trošku svislá menší ramena, tak by pomohla nějaká sportovní aktivita, určitě plavání...
je to aktivita vhodná pro každého, kulturistiku vám radit nebudu, ale trocha posilování ano...
Saletka-napsala,že narazila na šikovnou prodavačku a to měla fakt štěstí.Nejsem z maloměsta,ale ani v okresním městě nevím o prodejně,kde by poradili a věděli jaká velikost je vhodná.Žádné odbornice bych tam asi nenašlaA i když kupuju stejnou velikost,tak je rozdíl ve značce,střihu a typu.Finančně na tom nejsem zle,ale i tak jsou mé podprsenky od vietnamců a nebo z Lídlu,kde se dá vrátit když nesedí,tak mám asi jen dvě,protože každý střih seděl jinak,velikost stejná a i tak byly velké,malé...Vlastně neznám nikoho,kdo by chodil do obchodů s prádlem a s prodavačkou.Ať si namítá kdo chce co chce,ale všechny mi sedí,jsem s nima spokojená,ale často v práci(kde se člověk "otáčí" nebo když táhnu na rameni tašky z obchodu ,tak padaj.
když už jsme u tech podprsenech, stávalo se mi, že jakmile jsem si dávala batoh na záda, ´podprsenka se mi rozepla,
kdytž už me to hodně rozčilovalo, vzala jsem kladívko a u všech jsem na háčky trošku ´tukla a bylo po problému
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.