Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, jak zúžit kalhoty. Jsou mi dobře ale dole jsou široké a já potřebuji, aby mi obepnuly kotníky, v podstatě z nich chci udělat skinny :D Někdo říkal, že to jde nějak jen založit spínacím špendlíkem nebo něčím. Je problém s mou postavou, že kalhoty mi obepínají stehna, ale dole jsou široké, tudíž celé je zúžit dát nemohu.
Díky všem za rady
todle půjde dost špatně, musíš zabrat oba švy vnitřní i vnější a hodne do ztracena, ale stejně to může dělat faldy, zaber jen malý kousek, nastehuj a uvidíš,.
Obraťte kalhoty naruby, našpendlete a tak naruby odzkoušejte. Pak nastehujte a zase odzkoušejte naruby a pak po správné straně. Kdž to bude vpořádku, můžete to přešít na stroji.
Myslím si ale, že celý oblek je nějak koncipovaný, vyvážený. Zúžene nohavice nemusí být pěkné na kalhotách určitého typu. A nebudou fajn ke klasickému saku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.