Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalu už nevim jak se obléknout

Od: lenka* odpovědí: 10 změna:

mám tak pestrej šatník.

Nojo,ale znáte rodiče.Seš naše dcera.Dokud budeš bydlet s náma,budeš poslouchat.No řekněte,kecaj vám někdy rodiče do toho jak vypadáte a co si máte vzít a conemáte vzít na sebe?!

My už jsme na tom s mámou tak že,si dokonce věci půjčujem.Kolikrát,zapomene,že si odemě zapomněla věci půjčit.

Jámtonezapomenu nikdy.

Co teď s tim?!

Je mi už 28 a mám i lásku.

Uznejte,

je to normální?!

Co byste mi poradili?!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

deist
doplnit odpověď
hodnocení

0x

rychle se osamostatni (odstehuj) nebo se z toho zcvoknes, ja uz bych byl v Bohnicich, at mam rad rodice sebevic. :(

lenouška

no osamostatnit se mohu ale odstěhovat se jinam nemůžu.taDY MÁM LÁSKU A PRÁCI.

NA TO MÁM RODIČE MOC RÁDA ABYCH SE STĚHOVALA OD NICH PRYČ.

PŘESTO,TI DĚKUJI.

O TOM OSAMOSTANĚNÍ SE BUDU UVAŽOVat.

díky a pa

Lenka

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky tvá matka si musí uvědomit že už jsi dospělá,měla by tě rspektovat,avěci půjčené vracet,budeš must si sní popovídat aby ti věci vracela nebo že ji nic půjčavat nbudeš,měla by brát to na vědomí že jsi dopělá a máš chlapce,skus si sní o tom promlivyt řekni ji že jsi dospělá,ahojky J.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Myslím si,že promluvit si s rodiči nemá žádný význam.Určitě jsi jedináček tak si dělají na Tebe nárok,že musíš poslouchat,dokuď bydlíš u nich.Jediná možnost je se osamostatnit.Máš lásku i léta tak si zatím najděte podnájem než si koupíte byt.:)
sougirl*

Tak bych si pořídila skříně na klíč:))

No,já mamče taky občas něco půjčím,když potřebuje...Vrací:)

Ale naštěstí ví,že jsme od sebe dost věkově a máme tedy odlišný styl...

Zkus jí říct,že"jedna paní"povídala druhé,že nosí Tvé věci a je to trapné...

Která žena by o tom nezačala přemýšlet:))

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejlepsi by bylo to s matkou vsechno probrat v klidu..

xixe*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky.
Že si matky a dcery nebo sourozenci pujčují oblečení je naprosto normální,bohužel je i běžné to ,že je budto matka nebo dcera nevrací nebo to oblečení zničí.
Je vhodné si otomhle vážně pormluvit s matkou a snažit se jí vysvětlit,že pokud si něco pujčí musí to vrátit a to nepoškozené.
Je samozřejmé ,že dokud budeš bydlet u rodičů budou ti říkat co dělat jak to dělat apodbně a to jistě i poté co se odstěhuješ ovšem vmnohem menší míře.
Pokud se nedá s mámou mluvit je dobré kupovat oblečení ,které ona sama neobleče nebo není proni vzhledem kjejímu věku vhodné.
Pokud ani tohle nepomůže pak dělat to cod ělá máma tobě aby si uvědomila jak jeto nepříjemné a ,když nezabere nic nezbývá než vydržet a věci ,které ti nevrátí si brát zpět sama zjejí skříně.
Není špatná psychologická taktika jako tohle ti nesedí vtomhle máš velký zadek a vtom malá prsa a podobně docela to funguje.
Každopádně rodiče se nezmění a vlastní bydlení je vlastní bydlení.
Přeji hodně štěstí

fernetka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Odstehuj se od nich a pak ti uz do zivota mluvit nebudou
honzek11*
pomalu už nevim jak se obléknout dam ti takovou radu budi si na sebe vem pytel nebo chod ve spodnim pradle a nebo idealni chod po meste naha .Pokud ovsem na to mas postavuu drahousku.
honzek11*

posli fotku a dostanes solidni rady muze byt i imtimnejsi jsem totiz modni navrhař

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]