Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastním notebook Dell Latitude D620.Pči běžném používání mi najednou ztmavla obrazovka,nezčernala ale daleko méně svítí,je to nepohodlné zejména na oči.Mám naistalovaný W XP, zítra bych měla jít na výměnu na W7. Pomůže nainstalování nového W?Nebo co s milovaným notebookem moju udělat? Děkuji za všechny odpovědi
Kdyby obrazovku ztlumil OS, tak by byla jasná alespoň při nabíhání BIOSu. Pokud není ani při biosu nic viditelné a má to klasický podsvit, tak je v háji trubice nebo invertor co jí napájí,obojí je na servis.
Tmavá obrazovka je pořád,nevím jak to přiblížit a předem se omlouvám za neodbornost.Vždy když jsem dříve notebook odpojila od nabíječky tak obrazovka trochu ztmavla.Ted je tmaší pořád at je zapojený do bareku nebo není.Když baterku vypojím pak už neztmavne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.