Nejste přihlášen/a.
Čau jak si mám aktualizovat svůj mobil vodafone smart 2? mám 2.3.7 Díky.
já bych si napřed zjistil,jestli je vůbec pro tento model aktualizace vydána,nebo jestli ji vůbec podporuje.
doplněno 27.02.13 20:53:no,miki to vpodstatě potvrdil
samotné rootnutí je většinou jednoduché, ale odemknutí bootloaderu, sehnání nové custom ROM, pokud vůbec existuje, ani já jsem se do toho radši nepouštěl. Navíc tím prakticky nic nezískáte, drtivá většina aplikací nepotřebuje vyšší verzi androidu než 2.2 (nebo právě 2.3.7)
A takové pokusy často v rukou neznalých končí tím, že z mobilu budeš mít těžítko. Proto radím, ani se o to nepokoušej.
no takhle, nějaký "tuning" jako úprava menu, ikonek, sounddriverů, novější a upravený firmware a dalších jsem dělal naposledy na hloupém SE C702 potom jsem měl HTC Legend, který nešel (tehdy, nevím jak teď) žádnou jednoduchou cestou ani Rootnout. No a teď mám SE Xperia X10 mini pro a když jsem pročítal jen návod, říkal jsem si že mi to za ty nervy nestojí
za to ROOT tam jde prakticky jedním stisknutím tlačítka.
Novou verzí Androidu jsem chtěl hlavně získat možnost přesunu aplikací na SD kartu, což jsem nakonec vyřešil pomocí aplikace Link2SD, která funguje ještě lépe (umí přesunout aplikace kompletně celé)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.