Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupili jsme synovi tablet Goclever T76GPSTV a nejde se mi s ním připojit k Wifi u TV Samsung UE46ES6300. Nemám router tak si semtam vytáhnu z počítače kabel k internetu a zapojím ho do TV. Mám telefon Nokia a s ním se v pohodě připojím, manželka má mobil Samsung a nepřipojí se. Tablet jsem zkoušel i jinde a normálně se připojím, ale doma ne. V televizi jsem nikde nenašel nastavení zabezpečení (WPA2 atd...) tak se chci zeptat jestli někdo neví jak na to. Díky za radu Tom
0x
Když nemáš router, tak máš pouze kabelové připojení a žádnou Wi-Fi. Tablet asi nemá rozhraní na připojení kabelem, má pouze Wi-Fi, takže se nepřipojíš. Některé tablety mají zabudován G-modul, takže se připojí k Internetu prostřednictvím mobilního operátora.
doplněno 26.02.13 22:27:Zabezpečení WPA2 je pouze u bezdrátových sítí a tu Ty doma nemáš!
Aloisi, přečtěte si ten dotaz ještě jednou. Tommigi se nepřipojuje na internet, ale k TV, která má Wi-fi (asi Wi-fi Direct). Tudíž používá i to zabezpečení WPA2.
0x
Ale vy budete chtít spíše připojit obsah souborů z tabletu než obsah TV pro tablet? Pokud ano, tak musíte nastavit tablet jako hlavní wifi router (server) nové wifi spojení a vytvořené wifi nastavení pak zapsat do nastavení wifi položky v té TV Samsung. Pokud chcete TV mít jako wifi multimediální server, tak to taky jde jen je možné, že vaše manželka a syn má zařízení nepodporující tzv. DLNA spojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.