Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Presun tv kanalu na TV LG

Od: msmity* odpovědí: 20 změna:

ahoj, mam tv lg 37LE5300 a mam problem se sezarenim kanalu. pri automatickem ladeni si chci pak srovnat kanaly, vsechny kanaly se mi naladi po jednom jen kanaly CT mam vsechno po dvou a spoustu kanalu na kterych nic neni. Kdyz si dam ct1 na kanal cislo jedna a ct2 na kanal cislo dve a vse potvrdim, pak z toho vyjedu...prepnu si kanaly a ct1 i ct2 mi skoci dozadu a na kanal jedna a dve se mi samo presune kanal na kterem nic neni...uz jsem to ladil snad stokrat a porad dokola. nechci mit ct kanaly vzadu na cislech 23 atd ale vepredu...uz jsem z toho zoufalej

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111*
hodnocení

0x

Nejprve je třeba se zbavit těchprázdných kanálů funkcí "Odstranit" Co na to říká manuál neuvádíte, že by neporadil?

hodnocení

0x

vse odstran , nebo tovarni nastaveni a automaticky nalad znova at v tom mas poradek

msmity*
hodnocení

odstranit program nejde...

111*

Ale jde, vmanuálu to stojí že to jde

msmity*
hodnocení

ja bohuzel manula nemam...muzete mi rict jak?

111*
msmity*
hodnocení

at delam co delam cervene oznacit a smazat program nelze...

111*

tak použít "tovární nastavení" ,pakznovu naladit aoak zkusit.Také se mněstalo že jsem nemohl skoro nic. Jedině návrat do továrního nastavení pomohl.

msmity*
hodnocení

nemohu najit jak na tovarni nastaveni

doplněno 25.02.13 20:05:

pouze tovarni nasteveni obrazu...

111*

v návodi pod "Sledování televize"je to poslední položka s názvem "Inicializace"

111*
25.02.13 20:13
Presun tv kanalu na TV LG
msmity*
hodnocení

myslis ze muzu upgrejdovat software kdyz je televize cca pres dva roky stara?

111*

když to zvládneš...neupgradoval se sám? má připojení na net? nechce se mi studovat manuál za tebe...

msmity*
hodnocení

nema pripojeni na internet...to vim...ale jestli to ma vubec cenu?

111*

cenu to má jen tehdy, pokud by to poskytovalo nějaký větší komfort, jinak ne...ale v manuálu jsem to nenašel...možná na stránkách výrobce a dostat to tam přes USB flešku...

111*

P.S. jak dopadla inicializace?

Je to na str. 35.

Ovšem aktualizace probíhá přes DVB-T a konkrétní MUX to musí samozřejmě podporovat. Což si u nás nejsem jistý.

111*

tak tohobych se také obával,to zkusit

msmity*
hodnocení

inicializace v poradku...uz mam jen programy kterre tam maji bzt...super diky

111*

tak sláva...nyní to už i poskládáš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]