Nejste přihlášen/a.
ahoj, mam tv lg 37LE5300 a mam problem se sezarenim kanalu. pri automatickem ladeni si chci pak srovnat kanaly, vsechny kanaly se mi naladi po jednom jen kanaly CT mam vsechno po dvou a spoustu kanalu na kterych nic neni. Kdyz si dam ct1 na kanal cislo jedna a ct2 na kanal cislo dve a vse potvrdim, pak z toho vyjedu...prepnu si kanaly a ct1 i ct2 mi skoci dozadu a na kanal jedna a dve se mi samo presune kanal na kterem nic neni...uz jsem to ladil snad stokrat a porad dokola. nechci mit ct kanaly vzadu na cislech 23 atd ale vepredu...uz jsem z toho zoufalej
tak použít "tovární nastavení" ,pakznovu naladit aoak zkusit.Také se mněstalo že jsem nemohl skoro nic. Jedině návrat do továrního nastavení pomohl.
nemohu najit jak na tovarni nastaveni
doplněno 25.02.13 20:05:pouze tovarni nasteveni obrazu...
když to zvládneš...neupgradoval se sám? má připojení na net? nechce se mi studovat manuál za tebe...
cenu to má jen tehdy, pokud by to poskytovalo nějaký větší komfort, jinak ne...ale v manuálu jsem to nenašel...možná na stránkách výrobce a dostat to tam přes USB flešku...
Je to na str. 35.
Ovšem aktualizace probíhá přes DVB-T a konkrétní MUX to musí samozřejmě podporovat. Což si u nás nejsem jistý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.