Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC Wildfire - nefunguje video

Od: ok® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Mám možnost zakoupit na aukci mobil HTC Wildfire, ale uživatelka mě upozornila, že "asi nefunguje video, nebo ho neumí zapnout" a neví si rady s tím sama. Nemáte náhodou někdo s podobným problémem zkušenost? mobil je 3 roky starý a video údajně nikdy nepoužívala

děkujiza rady

A napsala mi toto co ji to dělá když chce zapnout nahrávání:

cituji - Najela jsem tam přes fotoaparát, dala ikonu videa, naskočily tam nuly hod., min, sec, a když jsem ho spustila, tak to akorát píplo a nuly se nerozjely, myslím odečet času nahrávání, opravdu nevím co s tím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takový mobil bych nekupoval, tady pomůže jedině servis podle mého.

ok®
hodnocení

proč? je to špatná značka?

Dobrý den, značka není špatná, ale s takovou vadou bych ten mobil koupil asi tak do 450 kč :D, pokud stojí víc tak nebrat. Můj kamarád má Wildfire S a vydržel mu cca 1 rok a pak servis a za půl roku popelnice. Celkově se jedná o přístroj nižší třídy s pomalým (na dotykáč, kdyby měl klačítka tak ok) procesorem, starým systémem a špatným displayem (to byl důvod toho servisu). Nedoporučuji vůbec tento model kupovat, z druhé ruky už vůbec ne, vydrží málo a dnes se už dá vybrat i mnohem lepší.

ok®
hodnocení

cena je 1500.- zatím a je to aukce, takže se to může vyšplhat až...?

Cenu bych videl max do 2 tisíců.
Za ty 2 tisíce se dá už pořídit někdy třeba i Xperia Tipo :)
To s tím videem nevím.. mohlo by to být jen nedostatkem místa na paměťové kartě, nebo bug aplikace, který se dá vyřešit napříklal změnou aplikace za jinou z Google Play. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]