Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evasi0n jailbreak-menší problém

Od: mcgyver® odpovědí: 2 změna:

Mám Evasi0n jailbreak na iphone 4S 64gb a od té doby co jsem si v Cydii upgradoval jailbreak(moje blbost), tak mě nejdou zjistit aktualizace softwaru v nastavení telefonu, pořád to jenom vyhledává aktualizace. Jak to mám udělat, aby mě to ty aktualizace zase našlo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Aktualizace iOS?
K čemu ti jailbreak vůbec byl?
hodnocení

Zatím celkem k ničemu, nemám od kud stahovat aplikace u Vshare se to po chvíli stahování přeruší a ty ostatní zdroje byly přes počítač a na Cydia store je pěkný houby. Já se ptám proto, že když budu chtít zbavit se jailbreaku musím nahrát nový iOS a když to přes nastavení telefonu aktualizace software nepůjde aktualizovat, protože je tam jenom vyhledávání aktualizace točí se to kolečko a vůbec se tam žádná aktualizace IOS neobjeví(i když to vyhledává několik hodin, předtím, než jsem aktualizoval ten jailbreak v cydii, tak se aktualizace v nastavení telefonu objevila během chvilky mám iOS 6.1 a nejnovější je iOS 6.1.2), i když třeba potom půjde aktualizace IOS přes iTunes, když to v nastavení telefonu- aktualizace software nejde, doufám, že jo. Kdybys věděl o nějakém zdroji jailbreaknutých aplikací a her, tak mě to můžeš napsat, ale potřebuju, aby k tomu nebyl potřeba počítač, aby to šlo stahovat přímo z telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]