Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na Google play

Od: petula00* odpovědí: 10 změna:

Zdravím.Dají se placené aplikace z Google play platit přes Pay pas?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
24.02.13 21:51
hodnocení

0x

Nedaj

hodnocení

0x

ne , dej tam kartu

petula00*
hodnocení

hOnz490-jak mám tu odpověď rozklíčovat,neboli pochopit?Kam nebo jakou kartu mám dát?

jirbar*

Zadáš tam údaje z platení karty která je nastavena, že umožňuje platby po internetu a oni si to z banky vezmou sami. O nic se nemusíš starat. Jen mít v bance prašulky

petula00*
hodnocení

jirbar-na začátku jsem se ptal zda se dá platit přes pay pas mjelikiož karta kterou mám to umožňuje platit na internetu ale pouze zde v čr.Odpovděl jsi mi,že ne.Na netu jsem se dozvěděl že pay pas to neumožnuje. Mate m tvoje další odpověď kde píšeš...Zadáš tam údaje z platení karty která je nastavenprašulkya, že umožňuje platby po internetu a oni si to z banky vezmou sami. O nic se nemusíš starat. Jen mít v bance ...Co se za tu chvilku změnilo?Nebo myslíš jinou kartu?;)

jirbar*

Srovnej si to v hlavě. Otázka zněla zda jde platit přes PAY PAL odpověď zněla NE. Druhá věc je, že Google akceptuje běžné debetní karty (asi i kreditní s nimi nemám zkušenost)

petula00*
hodnocení

Otázka zněla zda jde platit přes PAY PAS.

jirbar*

Bral jsem to jako překlep, ale v podstatě je to fuk. Prostě VISA kartu či jinou na ostatní zapomeň.

Nevím zda máš na mysli toto

lupa.cz/...

petula00*
hodnocení

jirbar-překlep to opravdu nebyl.Ano myslel jsem to jak jsi poslal na tom odkazu.Dík

hodnocení

0x

Na Google Play se platí přímo platební kartou, ne přes Pay Pal, Pay Pass ani nic podobného. Prostě přímo platební kartou. Během první platby se zadá číslo karty, expirace a CVV. Při dalším nákupu už si to kartu pamatuje. Platební karta by pravděpodobně měla mít povolené transakce přes internet.

doplněno 25.02.13 22:54:

Google používá pro platby vlastní službu, která se jmenuje Google Wallet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]