Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní mobil - údaje o majiteli/kupujícím

Od: erorr odpovědí: 3 změna:

Jak je to s údaji o majiteli telefonního mobilu? Obsahuje vysloveně přímo ten model údaje o kupujícím? Např. jméno,adresa atp. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nerozumím otázce. Jak může model - třeba Nokia 6303 obsahovat jakékoliv údaje o mě? Mobilů mám několik, ale u žádného jsem nevyplňoval jakékoliv údaje o sobě. Totéž platí o SIM kartách. Proč někde zbytečně zanechávat své údaje?

erorr
hodnocení

No jasné,je to logický,nikde nic nevyplňujete určitě.Jde mi o to,že když si koupím např. samsung,uzavřu smlouvu,tarif třeba.Jsou nějak poznamenány do přístroje údaje,že je můj? Jestl ise dá vyhledat určitý mobil podle jakýchsi údajů,které jsou/nejsou?

ohneta*

V mobilu uloženy nejsou. Pokud uzavřete smlouvu na tarif, tak údaje jsou přiřazeny k sim kartě a ne k mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]