Prosím mohl by jste mi někdo poradit mám dvd LG DR275 a televizi Sony Trinitron KV-C2941D a ani podle manuálu k dvd prostě nevim jak to udělat aby to nahrávalo z TV prosím odepiště mi na e-mail watergo@seznam.cz děkuji předem.
Na maily se tu povětšinou neodepisuje. DVD nenahrává z TV. Musíš mu přivést nějaký zdroj signálu (povětšinou koaxiálním kabelem), v případě televizního signálu.
wodouch*
No ten kabel už jsem tam dal (na signál) dvd normálně funguje jenom nenahrává a prostě podle manuálu to nechápu
Nahrávání se provádí podle časovače nebo přímo stiskem tlačítka pro okamžitý záznam. Musí být také vhodně nastavený zdroj toho signálu (TV, AUX1, AUX2...)
wodouch*
no já už zkoušel nahrávat přes rec jako že by to mělo nahrávat hned no nahrávalo to (nebo to ukazovalo že se nahrává) ale na dvd potom nic nahraný nebylo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.