Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil? (porovnání čtyř mobilů)

Od: mljm odpovědí: 11 změna:

Ahoj,du z uplně obyčejného dotykáče,kterej je jeden z těch prvních na ten lepší... a vybírám si z těchto čtyř mobilů:

Samsung I9070P Galaxy S Advance

t-mobile.cz/...

LG P700 Optimus L7

t-mobile.cz/...

HTC Desire X

t-mobile.cz/...

HTC Windows Phone 8S

t-mobile.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

HTC windows phone -> zatim malo mobilu s windows 8 , je na tobe zda do toho pujde , zkus si stim nekde v mobilce pohrat zda ti to bude vyhovovat. Ale sel bych spis do androidu

Bral bych Samsung galaxy S advance , z duvodu super amoled displej , ma 768mb ram , nejlepsi typ jadra i grafiky a bude mit aktualizaci androidu na 4.0

hodnocení

0x

HTC nekupovat! Kup si radči Samsung s androidem.

prodejcemobilu

Samsungy nemaj na HTC ani kvalitou materiálu ani odolností. Samsung sice má největší prodejnost, ale jen díky nejširší nabídce modelů...

Samsung jede bohužel na kvantitu a na kvalitu kašle.. Po záruce se Vám Samsung ze 75 % pokazí. => Oprava, nebo koupě nového... Většina Samsungu chtivých si opět koupí Samsung a tím dělá samsungu zároveň největší obraty...

HTC je držák a smečuje Samsungy materiálem i designem.

Ostatní parametry není potřeba asi srovnávat. Snad jen, že Android je pro "hračičky" a Windows Phone pro lidi, co chtěj s telefonem skutečně pracovat.

Nechci být přidrzlý, ale 100% lidí co nadávaj na HTC trpí charakterovou vadou osobnosti. Rozumný člověk si HTC hýčká a Samsung přehlíží...

Zdar a sílu ve všem pozitivním pro Vás i Vaše okolí..

To trochu nechápu, takze kdyz mam Samsunga, nejsem rozumny?
Kde jste vzal 75%?
Mam telefon 1 rok po zaruce a ani jedina vada, HTC jsem koupil 2x a vzdy jen reklamace a reklamace.
Nerikam, ze je Samsung nejlepsi, ale ja s nim jsem spokojeny, nechapu lidi, kteri telefon teto znacky nemeli, a neustale kritizuji jeho cenu a kvalitu. Nekde si precetli diskuze a jsou Samsungu-znaly.
Myslim, ze kdyz je Samsung tak oblibeny, ma to sve oduvodneni, jinak by se preci neprodaval ;)
A je hloupost, ze by to bylo jen ruznorodosti modelu.
Jeste k tomu Windows Phone - V posledni dobe se roztrhl pytel s chybami na teto platforme, viz napriklad vyzva k vlozeni instalacniho cd.. Na WP bych urcite moc rad pracoval... (ironie)
Pekne odpoledne :)
stirecek*
Tady ale nejde o to, jestli je Samsung lepší nebo horší, hezčí nebo škaredý, ale je oproti konkurenci o dost dražší, nemá propracovanou podporu a neakceptuje reklamace a jak psal kolega výše, ma mnoho modelů aby si zákazník mohl vybrat a opět věnovat peníze samsungu . Taky nechce delat mobily s dualsim , aby donutil zákazníka koupit další mobil. Notifikacni diodu cpe jen do vybraných dražších modelů, aby donutil zákazníka koupit dražší model. Cenové je hodně vysoko a pokud lidi budou utrácet horentní sumy i za rok dva staré modely, nesleví. Jak je to s kvalitou, at každý posoudí sám. Dnes jsem jeden Samsung prodal, druhý ma dcera od Vánoc, ale tu kvalitu pořad nevidím. Nehledě na to, ze cena vubec neodpovida parametrům. Jenže dnešní mládež pokud nemá Samsung neni in jestli je uvnitř nasrane neni vůbec důležité, důležitý je napis.
Myslim, ze je to jedno :) kazdy ma rad neco jineho, akorat tu my dva kazime diskuzi hadkami Huawei vs. Samsung atp..
Samsung ma nekolik DualSim telefonu napr: Star II Duos, Pocket Duos, E2252, Champ Neo Duos, Galaxy S Duos, Galaxy Y Duos.. par jich je :)
Mezi pubertaky ted leti tablety, iPhony, u meho bratra(16let) ve tride touzi vsichni po cteckach knih :)
stirecek*
Ale ja se nehádám a ani zde v teto diskuzi jsem Huawei nevzpomněl. Jen jsem dole psal, ze za šest tisíc koupím kvalitní padlo, takový tabletotelefon a nemusím utrácet nasobne za vychvalovany Samsung. Mimo jiné Dual sim nabízí az poslední dobu a jen u jinak nezajímavých modelů. U vlajkovych lodí zatim vidět nejsou a prave tam chybí.

hodnocení

0x
S Advance nebo Optimus L7.
S Advance mám, dokonce NFC verzi, ale bohužel zatím jen Android 2.3, což nahrává LG.
Samsung má zase větší paměť RAM, více než 2x a dvoujádrové CPU :O
Více místa v interní paměti má také Samsung.

stirecek*
hodnocení

0x
zopomobileshop.com/...
I to největší padlo te vyjde kolem šesti tisíc s dopravou a nemusíš se vázat nějakým měsíčním plnenim. Navíc jsou všechny dual sim a některé uz maji Jelly Bean.
To největší napodobeny padlo :D

daniell*
hodnocení

0x

osobně bych šel s těchto do samsungu , HTC mám také rád ale nemám rád windows v mobilích tim padá možnosti to WP8S ovšem příjde my že HTC je najednou jako sázka do loterie jeden tvrdí že s ním stravil celou dobu v servisu druhý si jej nemůže vynachváli já měl HTC dvakrát jednou naprosto bez problému po druhé zase jen s problémy nyní mám Samsung po druhé a bez jakýchkoliv problémů a řekněme záruční doba je 2 roky a po dvou letech už si stejně koupit mobil jiný lepší protože ta technologie jde tak dopředu že prostě to je neuvěřitelné a za 2 roky to bude na prosto někde jinde. Řeknu vám vemte si jakýkoliv ale hlavně ať to je opravdová značka a ne ty čínské levné napodobeniny. Doporučuji Samsung pokud vám je ale HTC sympatičtější vemte HTC .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]