Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volba Napájecího Trafa LED NEON 12V

Od: smolmaster odpovědí: 9 změna:

Zdravím vechny moct moct bych vás chtěl poprosit o raduOhledně volbyNapájecího Trafana tuto vychytávku ->http://www.auto-doplnky.com/led-trubice-modre-se-senzorem-zvuku-adc78100.html

Chtěl bych si to předělat z redukce na zapalování pro běnou domácí si popřípadně USB.12V DC je pro mne samozřejmostí horí to u bude co se týče Ampér myslíte e 1 ampérovým zdrojem bych nic nezkazil?Váhám zda to nebude málo či moctDále bych se vás chtěl jetě prosím optat kde najdu+a-u napájecí redukce do zapalování pro případné napájení kontaktů na Trafo.Předem Děkuji S pozdravem Smól

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak,

1/ 12V / 1A zdroj tohle pobere a a, nebál bych se tam dát i slabí zdroj.

2/ z USB dotanete pouze 5V nevalného proudu, take na to zapomeňte

3/ určitě víte, e nebude stačit prosté trafo, ale je třeba usměrněný výstup, take minimálně jetě usměrňovač za trafo

4/ polaritou autozásuvky si nejsem jistý a jsem popravdě líný to hledat. Předpokládám ale, e v prostřed bude +, kolegové mě případně opraví.

ad 1) Na těch 8 LED asi bude opravdu bohatě stačit i 500 mA

ad 4) ano, je to přesně jak píete, + je uprostřed, - vude okolo

13.01.13 19:48

díky :)

smolmaster
hodnocení

Vem moct Děkuji pánové! Já věděl proč se s pomocí obrátit právě na vás! *palec*

Jen bych se chtěl jetě prosím optat myslíte,e by tomu opravdu přeci jenom nesvědčilo 1A zdroj? Přesněji 12V 1A DC

Zajímal by mě upřímný názor zda by se s obdvodem mohlo něco stát či něco takového ..

ame.cz/...

Mám právě jeden doma tak zda bych mohl tímto způsobem tkzv improvizovat nebo popřípadně přidat nějaký ten Rezistor

Předem Díky za odpověď ;)

Nic se ničemu nestane. Pokud budou mít ledky potřebu 0,5 A a zdroj je schopný dávat 1A, znamená to pouze tom e zdroj nepojede na maximum, abych to tak řekl :)

smolmaster
hodnocení

Dobře Díky moct *palec*Přeji vem hezký večer Smól .

smolmaster
hodnocení

Předem bych se chtěl omluvit za hrozně usmolený sloh bylo to kopírované v náhledu bylo ve OK tak nevím*nevi*

Snad to bude srozumitelné Děkuji za pochopení ;)

hodnocení

0x

na těch pár LEDek by měl zdroj 12V 1A stačit. Kdy bude zdroj schopen dát proud vyí, vůbec ničemu to nevadí.

Co je to redukce na zapalování a o jakém trafu je řeč? Z USB to budete dělat těko.

smolmaster
hodnocení

Díky *palec*

Měl jsem na mysli předělání z běné redukce do zapalovače v automobilu vím odborně se to nazývá asi jinak tak snad bude k pochopení co jsem myslel .;)

dobrecigarety.cz/...

Chtěl bych toto zapojení právě předělat na běné napájecí trafo,abych to mohl vyuít doma víte jak to myslím .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]