Nejste přihlášen/a.
Zdravím vechny moct moct bych vás chtěl poprosit o raduOhledně volbyNapájecího Trafana tuto vychytávku ->http://www.auto-doplnky.com/led-trubice-modre-se-senzorem-zvuku-adc78100.html
Chtěl bych si to předělat z redukce na zapalování pro běnou domácí si popřípadně USB.12V DC je pro mne samozřejmostí horí to u bude co se týče Ampér myslíte e 1 ampérovým zdrojem bych nic nezkazil?Váhám zda to nebude málo či moctDále bych se vás chtěl jetě prosím optat kde najdu+a-u napájecí redukce do zapalování pro případné napájení kontaktů na Trafo.Předem Děkuji S pozdravem Smól
Tak,
1/ 12V / 1A zdroj tohle pobere a a, nebál bych se tam dát i slabí zdroj.
2/ z USB dotanete pouze 5V nevalného proudu, take na to zapomeňte
3/ určitě víte, e nebude stačit prosté trafo, ale je třeba usměrněný výstup, take minimálně jetě usměrňovač za trafo
4/ polaritou autozásuvky si nejsem jistý a jsem popravdě líný to hledat. Předpokládám ale, e v prostřed bude +, kolegové mě případně opraví.
ad 1) Na těch 8 LED asi bude opravdu bohatě stačit i 500 mA
ad 4) ano, je to přesně jak píete, + je uprostřed, - vude okolo
Vem moct Děkuji pánové! Já věděl proč se s pomocí obrátit právě na vás! ![]()
Jen bych se chtěl jetě prosím optat myslíte,e by tomu opravdu přeci jenom nesvědčilo 1A zdroj? Přesněji 12V 1A DC
Zajímal by mě upřímný názor zda by se s obdvodem mohlo něco stát či něco takového ..
Mám právě jeden doma tak zda bych mohl tímto způsobem tkzv improvizovat nebo popřípadně přidat nějaký ten Rezistor
Předem Díky za odpověď ![]()
na těch pár LEDek by měl zdroj 12V 1A stačit. Kdy bude zdroj schopen dát proud vyí, vůbec ničemu to nevadí.
Co je to redukce na zapalování a o jakém trafu je řeč? Z USB to budete dělat těko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.