Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mam takové závažné problémy na mobilu Xperia x8.
Dneska jsem chtěl stáhnout nový android verze 4.0.4. a špatně jsem to udělal,tak ten mobil nedá zapnout je úplně vypnutý,nemůžu s tim nic dělat a nevim,jestli se dá nějak opravit přes počítači nějaké programy.
Prosim pomocte mi.
Děkuji za pochopení.
Myslím, že ti nezbývá nic jiného než návštěva odborníků. A nechci tě děsit, ale modli se aby ses tím nepřipravil o záruku, protože jestli si stáhnul něco blbýho tak je to docela dost možné
A jen rada do budoucna- příště to stahuj buď když ti aktualizace nabídne mobil a nebo přes PC Companion.
Hodně štěstí s opravou
Nn,ale na youtube tam jsou návody a odkazy na stahováni
vlastně jinej
Ten mobil nedá zapnout ani nesvítí je něco jako mrtvý mobil
A myslíte,že se dá nějak udělat?
doplněno 17.12.12 18:17:no jinak se mi podařilo nainstalovat android 2.3.5 MiniCM7.
Ale nakonec jsem chtěl pokusit instalovat novejší verze 4.0.4 a pak nejde zapnout
nestahoval jsem falešnou verzi,jenom jsem dělal špatně,nějakou tu baterku, nějaký 11W04 to je zadní kryt Xperia x8 a tu baterku měl vlastně 11W01
X8 je starý střep jehož procesor běží na směšných 600MHz, proč se na něj za každou cenu snažíte narvat nejnovějšího androida který se dává na nejvýkonější telefony s 2-4 procesory o taktu 1,5GHz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.