Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,mam takové závažné problémy na mobilu Xperia x8.
Dneska jsem chtěl stáhnout nový android verze 4.0.4. a špatně jsem to udělal,tak ten mobil nedá zapnout je úplně vypnutý,nemůžu s tim nic dělat a nevim,jestli se dá nějak opravit přes počítači nějaké programy.
Prosim pomocte mi.
Děkuji za pochopení.
Myslím, že ti nezbývá nic jiného než návštěva odborníků. A nechci tě děsit, ale modli se aby ses tím nepřipravil o záruku, protože jestli si stáhnul něco blbýho tak je to docela dost možné ![]()
A jen rada do budoucna- příště to stahuj buď když ti aktualizace nabídne mobil a nebo přes PC Companion.
Hodně štěstí s opravou
Nn,ale na youtube tam jsou návody a odkazy na stahováni
vlastně jinej
Ten mobil nedá zapnout ani nesvítí je něco jako mrtvý mobil ![]()
A myslíte,že se dá nějak udělat?
doplněno 17.12.12 18:17:no jinak se mi podařilo nainstalovat android 2.3.5 MiniCM7.
Ale nakonec jsem chtěl pokusit instalovat novejší verze 4.0.4 a pak nejde zapnout ![]()
nestahoval jsem falešnou verzi,jenom jsem dělal špatně,nějakou tu baterku, nějaký 11W04 to je zadní kryt Xperia x8 a tu baterku měl vlastně 11W01 ![]()
X8 je starý střep jehož procesor běží na směšných 600MHz, proč se na něj za každou cenu snažíte narvat nejnovějšího androida který se dává na nejvýkonější telefony s 2-4 procesory o taktu 1,5GHz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.